Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Note 10 Pro Sızdırıldı! Bu Kadar Kamera Neyin Nesi!

Infinix tarafından yakın zamanda pek çok cihaz tatınatacağı bekleniyor ve bunlardan biri olan Infinix Note 10 Pro modeli sızdırıldı!

Infinix Avrupa, Asya ve Afrika bölgelerinde ismi bilinen markalardan biri konumunda. Hatta Hindistan’da da giderek yükselen bilinirliğe sahipler. Infinix Note 8 geçtiğimiz senenin yayınlanan cihazıydı ve bu sene de yeni bir cihaz yayınlayacağı düşünülüyor. Bu cihaz ise Infinix Note 10 Pro olabilir.

Cihazın önceden sızdırılmış ve bilinen bazı özellikleri vardı. Bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Cihazın teknik özelliklerinin yanı sıra artık tasarımsal özellikleri de biliniyor. Özellikle konu kamera olduğunda şaşıracağınızı tahmin ediyoruz. Gelin hep birlikte inceleyelim.

Infinix Note 10 Pro Bilinen Özellikleri

Önceki sızıntılardan bildiğimiz kadarıyla cihazın 6,9 inç boyutunda 90Hz ekran tazeleme hızında bir ekranı var. Buna ilaveten 5,000mAh boyutunda bir batarya taşıyor. Cihazımız gücünü MediaTek Helio G95 yonga setinden alıyor. 8GB RAM ile birlikte de orta-üst segmente bir bakış atıyor.

Bu özellikler öncesinde de sızdırılmıştı. Şimdi ise elimize yeni bilgiler geçti ve bu bilgiler cihazın tasarımını ortaya çıkartıyor. İlaveten, cihazın tasarımının taslak görüntüleri de ortaya çıktı.

Infinix Note 10 Pro taslak

Yukarıda görebildiğiniz bu şema özelinde konuşmak gerekirse cihazda 5 adet kamera bulunuyor! Bu kameraların yardımcı sensörler olmaları muhtemel ancak hiçbir şey kesin değil. Dolayısıyla 5 kamera bizi heyecanlandırmıyor değil. Cihaz aynı zamanda Type C ve 3.5mm jak girişlerine sahip. Parmak izi okuyucusunun ise yan tarafta bulunduğunu görebiliyoruz.

Bu cihaz için nasıl bir fiyat politikası izleneceğini bilmek güç. Ancak hatırlatmak gerekir ki geçtiğimiz senenin cihazı 200$ gibi bir fiyat etiketiyle satışa çıkmıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu