Güncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Razer Anzu Akıllı Gözlük Kablosuz Ses Aktarım Özelliği İle Tanıtıldı

Bugün tanıtımı yapılan Razer Anzu akıllı gözlük müthiş özellikler ile geliyor. Ürün Bose ve Amazon’dakiler gibi ses hoparlörleriyle donatıldı.

Firma bir süredir akıllı gözlükler üzerinde çalışmalar yapıyor. Bugün firma tarafından tanıtımı yapılan Razer Anzu akıllı gözlük Bose ve Amazon akıllı gözlüklere rakip olacak. Akıllı gözlüğün en önemli özelliği ise birbirine bağlanması gerekmeyen iki ses hoparlörüyle donatılmış olması. Hoparlörler kablosuz tasarımı ile dikkat çekiyor. Şık bir tasarıma sahip olan akıllı gözlükler gelişmiş konfor ve esneklik sağlıyor.

Razer Anzu Akıllı Gözlük Özellikleri ve Satış Fiyatı

Akıllı gözlüğün dikdörtgen ve yuvarlak çerçeveleri mevcut. Firma tarafından verilen bilgiye göre akıllı gözlüklerin farklı modelleri bulunuyor; şeffaf gözlükler mavi ışığa karşı yüzde 35’e kadar koruma sağlıyor. Güneş gözlüğü Ultraviyole ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor. Akıllı gözlükte birbirinden bağımsız iki adet hoparlör yer alıyor. Hoparlörlerin her biri 16 mm sürücü ile donatılmıştır. Bu sayede aramaları cevaplamanıza veya bir sesli asistanı etkinleştirmenize olanak tanır. Gözlüğün camları IPX4 su geçirmezlik derecesine sahiptir. IPX4 su sıçramalarına karşı koruma sağlıyor fakat şiddetli yağışlarda su geçirebileceği anlamına geliyor. Firma tarafından Bluetooth gecikmesini 60 ms’ye düşürdüğünün bilgisi verildi. Gözlük katlandığında Bluetooth otomatik olarak kapanır. Bu sayede güç tasarrufu sağlanmış olur. Gözlük açıldığında son cihazla otomatik olarak eşleşme sağlar.

Razer Anzu Akıllı Gözlük

Akıllı gözlüğün satış fiyatı 199,99 dolar olarak açıklandı. Bakalım firma akıllı gözlük piyasasındaki diğer rakipleri ile mücadele edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu