Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 4 pil sorunu nedeniyle geri çağrılıyor

Samsung, Galaxy Note 7’de yaşadığı pil sorununu aşabilmek için ciddi bir çaba gösterdi. Milyarlarca dolar kayıp yaşatan facia tam da atlatılmışken bu defa Galaxy Note 4 pil sorunu baş gösterdi. Samsung’un 2014 yılında duyurduğu Note serisi telefonun pilinin aşırı ısındığı ve bazılarının sahte olduğu tespit edildi.

Galaxy Note 4’te yaşanan pil sorunun Samsung ile bir ilgisi bulunmuyor. Amerikalı operatör AT & T‘nin yenileme süreci kapsamında FedEx isimli tedarik zincirinden temin ettiği bazı pillerin sahte olduğu ve aşırı ısındığı Amerika Birleşik Devletler Tüketici Ürünleri Güvenliği Komisyonu tarafından tespit edildi.

Galaxy Note 4 pil sorunu
Galaxy Note 4 pil sorunu

Aşırı ısınma dışında neyse ki kullanıcılar tarafından rapor edilen herhangi bir patlama hadisesi yaşanmadı. Tedarik zinciri pillerin orijinali ile değişimi için 10 binden fazla Galaxy Note 4’ü ülkede geri çağırırken, komisyon Note 4 sahiplerinin telefonlarının pillerini çıkarıp telefonlarını kullanmayı bırakmalarını istedi.

Eğer sizde AT & T operatörüne ait Galaxy Note 4 modeli kullanıyorsanız pilinizi orijinali ile değiştirmenizi öneriyoruz.

LG V30 resmi görüntüler eşliğinde karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu