Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGüncellemeSamsung

Galaxy A04s Android 13 Güncellemesi Başladı


Samsung uzun bir zaman sonra Galaxy A04s cihazı için Kasım 2022 güvenlik güncellemesi, Android 13 ve One UI 5.0 güncellemesi almaya başladı.

Güney Koreli dev firma Samsung giriş seviyesi akıllı telefonlarından olan Galaxy A04s modeli geçtiğimiz aylarda Android 12 işletim sistemi ile birlikte piyasaya sürüldü. Şimdi ise bazı pazarlarda cihaza ilk büyük güncellemesi olan Android 13 ile birlikte One UI 5.0 güncellemesini yayınlamaya başladı.

Galaxy A04s için en son yazılım güncellemesi A047MUBU1BVK5 sürümü ile birlikte geliyor. Güncelleme Android 13’ü ve One UI 5.0 ile birlikte geliyor. Ayrıca bu yeniliklerin yanında Samsung’un akıllı telefonlarında ve tabletlerinde bulunan 93 güvenlik açığını gideren Aralık 2022 güncellemesi yerine Kasım 2022 güvenlik güncellemesini içeriyor. Panama’da bulunan cihazlara güncelleme gelmeye başlarken diğer ülkerlerde ki kullanıcılara da yakın bir süre içerisinde yeni güncellemenin ulaşması bekleniyor.

Samsung Galaxy A04s

Eğer Galaxy A04s kullanıcısı iseniz Ayarlar > Yazılım Güncellemesi bölümüne giderek İndir ve Yükle seçeneğini seçerek Android 13 güncellemesini cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bazı cihazlarda henüz güncelleme gözükmeyebilir bu durum güncellemelerin aşamalı olarak kullanıcılara dağıtılmasından kaynaklıdır. Henüz sizde güncelleme gözükmüyor ise aralıklarla son güncellemeyi takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Galaxy M12 Android 13 Güncellemesi Başladı

Samsung geçtiğimiz aylarda Galaxy A04s modeline Android 12 işletim sistemi tabanlı One UI 4.1 ile piyasaya sürdü. Şimdi ise ilk büyük güncellemesi Android 13’ü ve Samsung’un son yazılımı OneUI 5.0 güncellemesini aldı. Cihazın gelecekteki diğer büyük Android işletim sistemi güncellemesini de almasını bekleyebiliriz. Ayrıca cihaz Samsung’un üç aylık güvenlik güncellemesi programında listelendiği için 2023’ün ilk çeyreğinde bir sonraki güvenlik güncellemesi almasını da bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu