Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 9 5G Serisi için Tarih Verildi! Kemerlerinizi Bağlayın

Şirketin realme 9 5G ve realme 9 SE 5G modellerini içeren yeni akıllı telefon serisi için tarih belli oldu. İşte telefonların çıkış tarihi.

Geçtiğimiz vakitlerde realme 9 Pro+ modelini piyasaya süren şirket, serinin 5G destekli vanilya ve SE modellerini henüz piyasaya sürmemişti. Ancak mobil devinin paylaştığı yeni bir tanıtım afişi, bu iki akıllı telefon modelimizin çıkış tarihini ortaya koyuyor. Gelin tarihe göz atalım.

5G Destekli realme 9 ve realme 9 SE Modeli için Tarih Çok Yakın!

Şirketin paylaştığı afişe göz atarsak her iki telefonun 10 Mart tarihinde Hindistan’da tanıtılacağını görüyoruz. Akıllı telefonların bu ülkeden dünyaya açılması da bekleniyor. Önümüzdeki hafta piyasaya sürülmesi beklenen telefonların işlemci detaylarını geçtiğimiz hafta öğrenmiştik.

Her iki telefon da 5G bağlantı desteğine sahip olacağı için 5G destekli yonga seti taşıyacaklarını anlayabiliyoruz. Buna ek olarak realme, telefonların Snapdragon 778G 5G ve MediaTek Dimensity 810 5G yonga setleri tarafından destekleneceğini de onayladı.

realme 9 5G

Ayrıca, her iki telefon da birincili 48 Megapiksel olan üçlü kamera sistemi taşıyacak. Ana modele geri dönersek, realme 9 5G’nin 6GB’a kadar RAM ve 128GB dahili depolama ile geleceği söyleniyor. Diğer özellikleri arasında 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlükte LCD panel yer alıyor. Akıllı telefon, kutudan Android 12 tabanlı işletim sistemi ve 5.000 mAh kapasiteli pil ile çıkacak.

Bu iki akıllı telefon modelinin 10 Mart tarihinde tanıtılacağını tekrardan hatırlatalım. Ülkemize de giriş yapmasını temenni ettiğimiz telefonların resmi fiyatları için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu