Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

General Mobile sahipleri Android Q kullanmak ister misiniz?

Google ve yerli üretici General Mobile arasındaki iş ortaklığı neticesinde General Mobile Android One programı kapsamında dünyanın en bilinen üreticilerinden birisi konumuna geldi. Ülkemizde yerli markalara ilgi yeterli seviyede değil; sabır ise hiç yok. General Mobile güncelleme tarafında en iyi yerli üretici konumunda. Bu noktada bir süre önce haberlerini paylaştığımız General Mobile Android Q Beta güncellemesi bugün General Mobile GM 8 ve General Mobile GM 9 Pro için dağıtılmaya başlandı. Öncelikle bu güncellemeleri almanız için Beta Programına kayıt olmanız gerekiyor. Bunu yapmadıysanız işte size linkler

GM 9 Pro Single (Tek Sim)
GM 9 Pro Dual (Çift Sim)

GM 8 Single (Tek Sim)
GM 8 Dual (Çift Sim)

General Mobile Android Q Beta güncellemesi nasıl yüklenir?

İşlemlere başlamadan önce General Mobile telefonunuzu yedeklemeniz gerekmektedir. Android Q Beta yazılımı ile beraber tüm verileriniz silinecektir. İşlemlere devam ederseniz bu işlemi kabul etmiş sayılırsınız.

GM 9 Pro ve GM 8 için Android Q Beta sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Yükleme için “General Mobile GM9 Pro Android 10.bat” / “General Mobile GM8 Android 10.bat” adlı dosyaları çalıştırarak karışınıza çıkan adımları izleyebilirsiniz.

Bu konuda şunu da belirtelim. Halen işletim sisteminde bazı eksiklikler var ve siz de bu eksiklikleri üreticiye bildirebilirsiniz. Buraya tıklayarak gördüğünüz hataları General Mobile ile paylaşabilirsiniz.

Lütfen bu linki kullanarak GM 9 Pro Android Q hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın.
Lütfen bu linki kullanarak GM 8 Android Q hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın.

“Yok olmadı ben bu sürümü sevmedim ve Beta programından ayrılmak istiyor ve Android Pie sürümüne geri dönmek istiyorum” diyorsanız aşağıdaki formu doldurabilirsiniz;
GM 8
GM 9 Pro

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu