Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A72 4G Özellikleri Sızdı! Kutu Dolu Mu Boş Mu?

Samsung Galaxy A72 4G Özellikleri ortaya çıktı. Çok yakında tanıtılması beklenen akıllı telefon bakalım neler sunuyor?

Çinli akıllı telefon üreticilerinin piyasayı alt üst etmesinden önce Android dünyasında en çok tercih edilen marka olan Samsung, kızgın rekabette iddialı ürünlerle karşımıza çıkmaya  devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devinin önümüzdeki günlerde resmiyet kazandırması beklenen Galaxy A72 4G modelinin teknik detayları gün yüzüne çıktı.

6,7 inç büyüklüğünde Infinity-O ekrana sahip olacak olan akıllı telefon ekrana gömülü parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındıracak. Snapdragon 720G işlemciden gücünü alacak olan akıllı telefon, 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacak.

Kamera konusunda 64 Megapiksellik ana kameraya 12 Megapiksel ultra geniş sensör, 5 Megapiksel derinlik sensörü ve 5 Megapiksellik makro lens eşlik edecek. Ön kameranın nasıl olacağı ise şu an için bilinmiyor.

5000 mAh kapasiteli bir batarya ile rahat bir kullanım ömrü vaat edecek olan akıllı telefon 25W hızlı şarj destekleyecek. Ancak Galaxy S21 ailesi ile birlikte kutudan kaldırılan şarj aletinin yeni modellerle birlikte kutuya geri dahil edilip edilmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Akıllı telefonun 6/128 GB sürümü için yaklaşık 544 dolar seviyesinde bir fiyatlandırma beklenirken 8/128 GB sürüm içinse yaklaşık 617 dolar seviyesinde bir fiyat ile raflara çıkacağı söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu