Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Noise Xtreme Tanıtıldı, Bu Fiyata Böyle Pil Süresi Görülmedi!

Giyilebilir aksesuarlarıyla tanıdığımız marka, Noise Xtreme kablosuz boyun kulaklığıyla karşımızda. İşte kablosuz kulaklığın tüm özellikleri.

Noise, yeni kablosuz kulaklıklarını geliştirmeye devam ediyor. Her kategoride yeni ürünler geliştirmeye devam eden şirket, bu defa yeni bir kablosuz boyun kulaklığıyla karşımızda. Noise Xtreme isimli bu kablosuz kulaklık çok uzun bir pil süresi vaat ediyor. Gelin detaylarına göz atalım.

Noise Xtreme Özellikleri ve Fiyatı

Bugün itibariyle tanıtılan kablosuz kulaklık, özellikle spor gibi aktiviteler için geliştirilmiş durumda. Boyun kısmına rahatça oturan kulaklık, yüksek kaliteli ses deneyimi için 10mm sürücüleri bünyesinde barındırıyor.

Kablosuz kulaklık, arama sırasındaki gürültüleri azaltmak adına yapay zeka destekli çevresel gürültü engelleme sistemine sahip. Buna ek olarak, düşük gecikme modu ve ses asistanı desteğiyle birlikte kulaklık, istenileni kullanıcısına aktarıyor.

Kulaklığın en önemli özelliği ise pil kullanım süresi. Noise Xtreme, tek şarjda toplamda 100 saati aşan sürede bir kullanım sağlayabiliyor. Bilgilere göre kulaklık, 10 dakikalık şarj ile 20 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor.

Noise Xtreme

Bluetooth 5.2 üzerinden bağlantı kuran kablosuz kulaklık, siyah, mor ve yeşil renk seçenekleriyle tanıtıldı. Ayrıca kulaklığın, realme, OnePlus ve boAt ve diğer markaların geliştirdiği kulaklıklara karşı büyük rakip olarak piyasaya sürüldüğü de belirtildi.

Tüm bu özellikleriyle kulaklık, 20$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Umarız ki bu kulaklık ülkemize giriş yapar. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu