Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Red Magic 27 inç Monitor Duyuruldu!


Nubia’dan yeni ürünler gelmeye devam ediyor. Firma şimdi de oyuncuları kendine çekecek Red Magic 27 inç monitörünü duyurdu.

ZTE’nin bünyesinde yer alan Nubia, oyuncuları odaklayan yeni telefonu Red Magic 7S ile birlikte Red Magic 27 inç oyun monitörü, klavye ve fare dahil olmak üzere ilk nesil PC aksesuarlarını tanıttı.. Şirkete göre Red Magic oyun monitörü, mmWave kablosuz projeksiyon teknolojisine sahip endüstrinin ilk 4K/60Hz Mini LED monitörü olacak.

Red Magic oyun monitörü mmWave kablosuz projeksiyon teknolojisine sahip. 27 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde 160Hz tazelemeli Mini LED ile gelen bu monitör 178 derece görüş açısına ve milimetre dalga kablosuz ekran projeksiyonuna sahip. Ayrıca 4K çözünürlüğü kablosuz olarak, kayıpsız ve ultra düşük gecikmeyle yansıtmak artık mümkün.

Monitör HDR 1000, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikalıdır ve otomatik ışık hassasiyetinin yanı sıra ultra yüksek frekanslı PWM karartmayı da desteliyor. Ayrıca monitör AMD Freesync Premium Pro’yu destekliyor ve ΔE<1 renk doğruluğuna sahip.

Nubia
Nubia

Nubia Red Magic, üstünde küçük bir LED ekrana sahip tam boyutlu bir mekanik klavye olarak karşımıza çıkıyor. Şirket, daha kısa tepki süreleri ve hızlı tepki veren hassas çalma özelliğine sahip Re Magic klavyeyi oluşturmak için hızlı gümüş anahtar üreticisi TTC ile işbirliği yaptı. Klavyenin, yeni bir eksen gövdesi olan “Quicksilver Axis” ile dünyanın ilk TTC e-spor klavyesi ve bir conta yapısı ve sıcak bir his ile sıcak bir his kullanan endüstrinin ilk klavye ekranı etkileşimli sistemi “Moyun Intelligent Control” olduğu iddia ediliyor.

Red Magic oyun faresi, kablosuz 2,4 GHz frekansında çalışıyor. 26000 DPI’a kadar ulaşabilen 3395 sensöre ve mükemmel esneklik için GM8.0 mikro anahtara sahiptir. Bu Bluetooth farenin ayrıca üç bağlantı modu yer alıyor. Bu ürünlerin fiyatları henüz açıklanmadı.

ZTE’nin Nubia ile oyun alanında büyük adımlar atması oldukça sevindirici. İlerleyen süreçte firmadan bir laptop bile görebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu