Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerSamsungTeknoloji

Huawei P40 Pro+ ve Galaxy S20 Ultra kamera karşılaştırma [Eyyam var mı?]

Huawei P40 Pro+ ve Galaxy S20 Ultra kameraları karşılaştırıldı. Peki yapılan bu testte eyyam var mı? Gelin birlikte izleyelim ve yorumlayalım…

Akıllı telefonlar artık sadece haberleşme ve sosyal medya için kullanılan ürünler değil. Bu ürünler hayatımızı yönetiyor ve son dönemde akıllı telefonların DSLR makinelerin yerini almaya başladığını da görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız ve aşağıya da linki bırakacağımız haberde akıllı telefonların kameralarının iyileşmesinin sonrasında DSLR satışlarının azaldığını raporlamıştık. Bugün de dünyanın en iyi kameralarına sahip olduklarını iddia eden Huawei P40 Pro+ ve Galaxy S20 Ultra kamera karşılaştırması ile sizlerleyiz.

Videoyu biz yapmadık ve bundan dolayı da rahatlıkla yorum yapabiliriz. Açıkçası aşağıdaki fotoğraf bizi oldukça rahatsız etti. Zira profesyonel gözle baktığımızda; P40 Pro+ ile çekilen görüntüde HDR açıkken, Galaxy S20 Ultra modelinde HDR modunun açılmadığını görüyoruz. Ya da HDR modu için sadece güneş üzerine odaklanma yapılmış da olabilir. Aşağıdaki Galaxy S20 Ultra ile çekildiği söylenen fotoğraf bize manipületif bir görselmiş gibi geldi.

Özellikle gece fotoğraflarında Huawei P40 Pro Plus ile “gece modunda” Galaxy s20 Ultra ile gece modu kapalı fotoğraf çekilmesi de ilginç bir durumdu. Bunun da görselini paylaşıyor ve takdirini sizlere bırakıyoruz.

Bizim söyleyeceklerimiz bu kadar. Dilerseniz hazırlanan video incelemeyi sizlerle paylaşalım. Yapılan bu testlerin doğruluğunu ise her zaman olduğu gibi sizlerin takdirine bırakıyoruz. Şimdi gelin birlikte videoyu izleyelim. Yorumlarınızı haberin altında bizlerle paylaşın…

Akıllı Telefonlar Dijital Kamera Sektörünü Bitirdi! Resmen çöküş

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu