Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra için One UI 4.1.1 Geliyor

Samsung ilginç bir güncelleme üzerinde çalışıyor. Galaxy S21 Ultra için One UI 4.1.1 beta testleri başlamış durumda. İşte detaylar.

Güney Koreli teknoloji devinden ilginç güncellemeler gelmeye başladı. Herkes firmadan One UI 5.0 güncellemesini beklerken firmanın One UI 4.1.1 üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bir Reddit kullanıcısı tarafından keşfedilen One UI 4.1.1 güncellemesi, G998BXXU5DVGA ürün yazılımı sürümünü taşıyor. Ancak, Samsung’un çalışan çevresi dışında hiç kimse bu One UI 4.1.1 beta sürümünü Galaxy S21 Ultra modelinde test edemiyor.

One UI 4.1.1’in Android 12L tabanlı olması ilginç. Bu yazılım yakında çıkacak olan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 ile piyasaya sürülecek. Katlanabilir telefonlar 10 Ağustos’ta Galaxy Unpacked’da sahneye çıkacak. Android 12L güncellemesi, Galaxy Z Fold serisi gibi büyük ekranlı cihazlar için çoklu görev ve üretkenlik özelliklerine odaklanacak. Bu güncellemenin Galaxy S21 Ultra kullanıcılarına neler sunacağını görmek ilginç olacak.

Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 serisi, Android 11 ile birlikte gelir ve dört büyük Android işletim sistemi yükseltmesini resmi olarak alacak. Samsung’un Android 12L’yi tek olarak sayması çok muhtemel. Bu da Galaxy S21’in son işletim sistemi yükseltmesinin 15 yerine Android 14 olabileceği anlamına geliyor. Yani Samsung bir ara güncelleme ile Android 15’i boş geçebilir.

Android 12L’nin dev yenilikler ile gelmediğini belirtelim. Bu yüzden keşke bu güncelleme gelmeseydi de Android 15 gelseydi diyebiliriz. Güney Koreli firmanın bu politikası hakkında henüz bir resmi açıklamanın olmadığını da belirtelim. Bakalım Samsung güncelleme konusunda ne yapacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu