Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

realme GT 2 Serisi İçin Müjdeli Haber Verildi! Türkiye’ye Gelir mi?

Şirketten yapılan açıklamaya göre realme GT 2 serisi yakın zamanda Çin dışına çıkacak. Peki seride hangi modeller Türkiye’ye gelecek.

realme GT 2 serisi bu hafta Çin’de tanıtıldı. realme GT 2 ve realme GT 2 Pro modellerinden oluşan seri ilk satış sürecinde rekor kırarak kısa süre içerisinde stokları eritti. Şimdi merak edilen telefonların küresel çapta ne zaman satışa sunulacağı. Konu hakkında şirketin kıdemli yöneticilerinden biri olan Madhav Sheth, serinin küresel çapta satışa sunulacağını onayladı. Bu noktada realme G2 ve GT 2 Pro ilk etapta Hindistan’da kullanıcılar buluşacak. Telefon daha sonra yönünü Avrupa’ya çevirecek. Şirket ayrıca bu süreçte ilk tablet modelini ve Windows dizüstü bilgisayarını da dünya piyasalarında satışa çıkaracak. Fakat bunun için net bir tarih açıklanmış değil. Xiaomi 12 serisinin şubat sonu ya da mart başında dünyaya açılması bekleniyor, realme’nin amiral gemisi telefonları bu noktada çok fazla bekleteceğini düşünmüyoruz.

realme GT 2 serisinde temel model yani Snapdragon 888’den güç alan realme GT 2’nin Türkiye’de satılması yüksek ihtimal. Merak edilen Snapdragon 8 Gen 1 başta olmak üzere daha güçlü bir donanım paketi barındıran realme GT 2 Pro’nun ülkemize gelip gelmeyeceği. Konu hakkında bir gelişme yaşandığı takdirde sizlere aktaracağız.

realme GT 2 Pro modelinde 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde 120Hz tarama hızına sahip LTPO AMOLED ekran yer alıyor. 50 megapiksel ana kameraya sahip olan telefonda ultra geniş açılı kamera 150 derece görüş açısına sahip. Telefondaki üçüncü kamera telefoto sensör olup 8 megapiksel çözünürlüğünde. GT 2 Pro ayrıca 65 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pille geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu