Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Serisindeki Üst Düzey Kamera Paketi İlk Kez Görüntülendi

Huawei P50 serisi ilgi odağı olmaya başladı. Haziran ayında tanıtılacak telefon serisinin kamera tasarımına yakından göz atalım.

Huawei P50 serisi gelen bilgilere bakılırsa haziran ayında tanıtılacak. Huawei, P serisi akıllı telefonlarını genellikle mart ayında duyururdu, fakat hem Amerika’nın haksız yaptırımları hem de küresel çapta donanım tedarikinde yaşanan sıkıntılar P50 serisini bir bilinmezliğe itti. Bir kez daha kamera odaklı olacak serinin ne zaman tanıtılacağı belli değil, hatta tanıtıldıktan sonra küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı bile bir soru işareti.

Huawei P50 Serisi Kamera Tasarımı Karşınızda!

Güvenilir bir kaynak Huawei P50 serisinde yer alacak kamera tasarımını net bir şekilde ortaya çıkardı. Görüntülerdeki telefonun P50 Pro Plus olduğu tahmin ediliyor. Kaynak ayrıca seride bir kez daha üç telefonun yer alacağını onaylıyor.

Bugüne kadarki en sıra dışı kamera tasarımlarından birine sahip olacak P50 serisinde sensörler iki büyük delik içerisinde toplanıyor. Kamera sayısı modele göre farklılık gösterecek, fakat baz modelde en üç kameranın yer alması bekleniyor.

Görüntülerdeki bir fotoğrafta kameranın 13-90 mm eşdeğer yakınlaştırmaya sahip olacağını gösteriyor. Bu değer P50 serisinin kabaca Mate 40 Pro ve P40 Pro ile benzer yakınlaştırmaya sahip olacağını, fakat bunu daha geniş açıyla yapacağı anlamına geliyor.

Harmony OS işletim sistemiyle çıkış yapacak telefonlardan P50’de ana, ultra geniş açılı ve telefoto arka kameralar yer alacak. P50 Pro’da telefoto yerine periskop kamera kullanılacak. P50 Pro Plus’ta ise hem telefoto hem de periskop kameralar göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu