Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Lite için Türkiye Sesleri Yükseliyor

Xiaomi’nin yeni uygun fiyatlı performans canavarı Xiaomi 12 Lite için Türkiye sesleri yükseliyor. Bu telefon Avrupa’ya açılacak.

Xiaomi bu hafta Xiaomi 12, Xiaomi 12X ve Xiaomi 12 Pro’nun global versiyonlarını tanıtmıştı. Uzun zamandır konuşulan ve uygun fiyatlı performans canavarı Xiaomi 12 Lite için bugün yeni sızıntılar geldi. Çinli teknoloji devi yeni kozunu önümüzdeki günlerde oynayacak gibi görünüyor. Hatta bu telefonun Türkiye pazarına gelme ihtimali bile var.

Xiaomiui’ye göre, Xiaomi’nin yeni canavarı IMEI veritabanlarında göründü. Site, cihazın pazar adını, Xiaomi 12 Lite’ı ve daha önce Rusya’daki Avrasya Ekonomik Komisyonu’nda (AET) görülen 2203129G model numarasını doğruluyor.

Xiaomi 12 Lite özellikleri böyle olacak

Son gelen sızıntılara göre fiyat/performans telefonu Snapdragon 778G+ yonga seti ile gelecek. RAM tarafında muhtemelen 6 GB ve 8 GB RAM’li sürümleri bulunacak. Ekranda ise Xiaomi’nin 6.55 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli OLED ekrana yer vermesi bekleniyor. Kamerada ise Civi ve Mi 11 Lite modellerinde yer alan 64 Megapiksel çözünürlüğünde Samsung ISOCELL GW3 sensörünün yer alacağı söyleniyor.

Xiaomi 12

Ne yazık ki, Xiaomi‘nin 2203129G model numarasına sahip Xiaomi 12 Lite’ı ne zaman duyuracağı henüz bilinmiyor. Muhtemelen önümüzdeki aylarda Xiaomi yine bir etkinlik düzenleyecek ve yeni telefonunu tanıtıp satışa sunacak. Tasarımsal açıdan serinin ana hatlarını koruması beklenen bu telefon Türkiye pazarına da uğrayabilir.

Fiyat konusunda Xiaomi’nin 350 dolar bandında bir fiyatı tercih edeceği söyleniyor. Ancak artan maliyetlerden dolayı kesin bir fiyat belirtmek şimdilik çok zor. Bakalım Çinli teknoloji devi karşımıza nasıl bir fiyat ile çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu