Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiTeknoloji

Zhao Ming açıkladı! Honor Note 9’u unutun Honor Note 10 geliyor!!!

Huawei’nin alt markası olarak yola devam eden Honor, özellikle Avrupa pazarında Huawei’nin giremediği pazarlara bile girerek büyük bir başarıya imza atıyor. Ülkemizde de satışa başlayan Honor henüz bize ürün gönderme zahmetine girmese de biz elimizden geldiğince markanın haberlerini sizlerle paylaşmayı sürdürüyoruz. Bugün de oldukça ilginç bir haber ile karşınızdayız. Honor markası 2016 yılında Çinlilerin büyük ekranlı telefon isteklerine cevap verebilmek amacı ile Honor Note 8 isimli bir telefon pazara sundular. Global pazarda satışa sunulmasa da Note 8 Çin pazarında oldukça beğenilen bir model oldu. Biz Honor Note 9 serisini beklerken şirketin CEO’su Zhao Ming kişisel Weibo hesabından bir açıklama yaparak Honor Note 10 ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Honor Note 10 2 yıl sonra geliyor!

Ming tarafından yapılan açıklamada Honor markası 2 yıl içinde Note 10 isimli bir telefon tanıtacağına değinildi. Biz de markanın Galaxy Note 9 ile karışmaması için seneye Note 10 isminde bir model ile karşımıza çıkacağını düşünüyoruz. Yani Honor Note 9 satışa sunulmayacak. Honor 10 markalı ürünleri pazarda görürken Honor Note 10 ile ilgili neden 2 yıllık bekleme süresi olduğu ise halen muallakta bir durum…

Honor Note 10
Honor Note 10

Honor Note 10 özellikler

Telefonun henüz takdir edersiniz ki kesinleşmiş bir özelliği yok ama gelen ilk bilgilere göre Honor bu telefonda 6,9 inç boyutunda OLED tabanlı bir ekran kullanacak. Bakalım önümüzdeki günlerde Honor markası bize daha fazla neler sunacak?

Dört kameralı Huawei Nova 3 resmi görüntüsüyle karşınızda

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu