Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriNubiaZTE

Tam ekranlı Nubia telefon ekran/kasa rekoru kıracak

2017, 18:9 başka bir ifadeyle tam ekranlı telefonların yılı oldu. Yeni ekran formatına geçişle birlikte daha ince çerçeveli telefonlar karşımıza çıktı. Haliyle ekran / kasa oranında kayda değer bir gelişme sağlandı. Görünüşe bakılırsa popüler akıllı telefon üreticisi ZTE de Nubia markası altında benzer bir telefon daha duyurmaya hazırlanıyor. Benzer diyoruz, zira şirket daha önce Nubia Z17S modeliyle bu mecraya zaten giriş yapmıştı. Ortaya çıkan görüntülere bakıldığında tam ekranlı Nubia telefon için ekran / kasa oranı rekoru kırabilir diyebiliriz.

Tam ekranlı Nubia telefon
Tam ekranlı Nubia telefon

Essential Phone’un tasarımından etkilenen Nubia telefonda ön kamera için ekran çentiğinin ayrıldığını görüyoruz. ZTE farklı olarak bu alanı vurgulamak için kırmızı bir şerit kullanıyor. Benzer kırmızı şerit arka bölümde çift kamerayı da içerisine alıyor. Parmak izi tarayıcısı ise kolay erişim için ortaya yakın bir bölüme konumlandırılmış.

Kısa süre önce ülkemize resmi olarak giriş yapan Nubia’nın sözünü ettiğimiz tam ekranlı telefonu ne zaman duyuracağı şu an için bilinmiyor. Detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/2017de-en-cok-aranan-telefon-modelleri-belli-oldu/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu