Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme C31 Tanıtılmadan Önce Sızdırıldı

Realme’nin yeni bütçe dostu telefonu Realme C31 tanıtılmadan sızdırıldı. Bu telefon bakalım bizlere özellikleri ile neler sunacak?

Realme bütçe dostu telefonları ile karşımıza çıkmaya devam edeceğinin sinyallerini geçtiğimiz aylarda vermişti. Bu süreçte Çinli teknoloji üreticisi Realme C31 modelini tanıtacak.  Bilmeyenler için şirket bugün Çin’de Realme GT Neo 3 için bir lansman etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikte bütçe dostu telefonun tanıtılması da bekleniyor. Ancak GT Neo 3’e gölge düşürmemesi için bu bütçe dostu telefonun ilerleyen bir tarihte de tanıtılma ihtimalinin olduğunu belirtelim.

Realme C31,  Realme C35’in altında konumlandırılacak. Optik için, telefon arka panelinde üç kamera ile gelecek. Sızdırılan C31 özelliklerine göre bu arka kamera kurulumunda 13MP ana kamera bulunacak. Bunun dışında 2MP makro kameranın yanı sıra arkada 2MP siyah beyaz sensör olacak.

Telefon, özçekimleri yakalayacak ve görüntülü görüşmeyi mümkün kılacak 5 MP’lik bir atıcıya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca arka kameralar HDR, Portre modu ve Gece modu gibi etkileyici bir dizi özelliğe sahip olacak. Bunun dışında Panoramik Makro, Gelişmiş, Hızlandırılmış fotoğraf, Filtreler ve Seri Çekimi destekleyecek. Aynı şekilde ön panelde 6.5 inçlik IPS LCD ekran yer alacak.

Ayrıca, selfie kamerasına uyum sağlamak için ekranda bir su damlası çentiği olacak. Ekran, 400 nit maksimum parlaklık gibi birkaç kullanışlı özellik sağlayacak. Buna ek olarak, ekran 1500:1 kontrast oranı ve standart 60Hz yenileme hızı sunacak. Ayrıca ekran, 720 x 1600 piksel HD+ çözünürlük ile gelecek. Arka panelin alt kısmında hoparlörler yer alacak.

Realme C31

Ayrıca, yan kenar bir parmak izi tarayıcıya sahip olacak. Kaputun altında, Unisoc T612 yonga seti bulunacak. 3 GB ve 4 GB RAM ile birlikte gönderilecek ve 64 GB’a kadar yerleşik depolama alanı sunacak. Ayrıca, kullanıcıların telefonun dahili depolama kapasitesini genişletmesine olanak tanıyan bir microSD kart yuvasına sahip olacak. C31, enerjisini çekmek için 10W şarjlı 5000 mAh pil birimi kullanacak. Ayrıca, şarj için bir mikro USB bağlantı noktasına sahip olacak.

Son raporlara göre alt kenarda ayrıca 3,5 mm kulaklık jakı yer alacak. Telefon, Android 11’i üstte Realme UI 2.0 ile kutusundan çıkacak. 129 Euro gibi oldukça uygun fiyattan satışa sunulacak olan bu modelin Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu