Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S11 kamera özellikleri şimdiden belli oluyor

Galaxy Note 10 modellerinin konuşulduğu şu günlerde Galaxy S11 kamera özellikleri hakkında yeni bilgiler geldi. Gelen bilgilere bakılırsa Samsung bir sonraki amiral gemi telefonunda büyük bir kamera yükseltmesi planlıyor.

Samsung geçtiğimiz gün Xiaomi ile birlikte geliştirdiği 108 megapiksel çözünürlüğe sahip ISOCELL Bright HMX kamera sensörünün duyurusunu gerçekleştirdi. Söz konusu kamera sensörü GalaxyS11’in ana kamerası olacak, ancak bu sensör ilk önce Xiaomi’nin Mi Mix 4 modelinde yer alacak.

Xiaomi kısa süre önce 108 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip bir telefon hazırlığı içerisinde olduğunu resmen onayladı. Şirket ayrıca “Fotoğraf çekmek isteyenler bu sensörle sadece daha ayrıntılı fotoğraflar çekemez, aynı zamanda hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını daha iyi kullanırlar.” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Samsung Galaxy S11 kamera özellikleri

Samsung, S11’de çoklu yani en az üç ya da dört kamera kullanımını sürdürecek. 108 megapiksel çözünürlüklü sensör, 12.032 x 9024 piksel çözünürlükte fotoğraflar çekebilecek. 2x yakınlaştırmada 27 megapiksel çözünürlükte fotoğraflar çekebilecek kamera paketinin 10x optik yakınlaştırma sağlayacağı da gelen bilgiler arasında. Samsung’un S11 ile optik yakınlaştırma konusunda ilk kez Huawei ve OPPO kadar bu kadar iddialı olacağını söyleyebiliriz.

6K (6016 x 3384) 30 fps çözünürlükte video kaydedebilecek kamera, piyasadaki en büyük akıllı telefon sensörü olacak. Sensörün son derece büyük boyutu, düşük ışık koşullarında daha iyi bir görüntü deneyimi sağlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu