Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Nova 5 Pro sonunda karşımıza çıktı!

Huawei, 21 Haziran tarihinde Nova 5 serisi telefonları piyasaya sürecek. Yaklaşmakta olan seri içerisinde Huawei Nova 5 Pro, Nova 5 ve Nova 5i modellerinin yer alması bekleniyor. tanıtım tarihine tam bir hafta kalmışken bir süredir sertifika onaylarında karşımıza çıkan Nova 5 Pro’nun resmi görselleri sızdırıldı.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei Nova 5 Pro özellikleri

Ortaya çıkan görüntülerde Nova 5 Pro’nun yeşil, mor, turuncu ve siyah renklerde çıkış yapacağını görüyoruz. P30 serisinde olduğu gibi su damlası şeklinde çentikle gelen telefonun arka tarafında dikey şekilde yerleştirilmiş üçlü kamera yer alıyor. Kameraların hemen altında LED flaş yan taraflarında ise muhtemelen 3D ToF (Uçuş Süresi) kamera bulunuyor.

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelecek Nova 5 Pro’nun işlemcili biriminde Kirin 980 olacak. 8 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM + 256 GB depolama olmak üzere iki farklı bellek seçeneğiyle gelecek telefonda 40W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh büyüklüğünde pil kullanılacak.

6.39 inç büyüklüğünde Full HD + OLED ekran ve 32 megapiksel ön kamera telefonda göreceğimiz diğer iki önemli detay olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu