Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusQualcommTeknoloji

Snapdragon 8 Gen 4 Çipine Sahip İlk Modellerden Biri Daha Belli Oldu

OnePlus 13, Qualcoom'un bu yılın son çeyreğinde tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek ilk modellerden biri olacak.

Akıllı telefon pazarı üreticilerinin merakla beklediği amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4 bu yılın sonlarına doğru tanıtılıyor. Birçok markanın telefonlarına güç verecek Qualcoom Snapdragon 8 Gen 4 için firmalar sıraya girmiş durumda. Bu markaların başında ise Xiaomi ve OnePlus geliyor. Ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station’a göre, OnePlus 13 modeli Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi ile gelecek modellerden biri olacak. Xiaomi 15 serisi, bu işlemciyle gelecek ilk model olması bekleniyor.

OnePlus 13 Modeline Snapdragon 8 Gen 4 Güç Verecek

OnePlus 13’te tek noktalı ultrasonik parmak izi sensörü ve gelişmiş silikon anot pil teknolojisi bulunacak. Ayrıca DCS’in iddiasına göre OnePlus 13’te çok büyük kapasiteli bir pil bulunacak. 6,8 inç 2K LTPO OLED panel ile beklenen modelde gelişmiş periskop lensli üçlü kamera kurulumuna yer verilecek.

OnePlus ayrıca Çin pazarına özel olarak Ace 3 Pro’yu tanıtacak. Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak telefonun yakında çıkacak olan Realme GT 6 ve Redmi K70 Ultra gibi modellerle rekabet etmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu