GenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiYoutube

3 Ay bedava kullandıktan sonra Youtube Premium nasıl iptal edilir?

Youtube yeni bir düzene geçiş yaptı ve Youtube Premium hayatımıza resmen girdi. Peki 3 ay ücretsiz kullandığımız Premium hesabını nasıl iptal edebiliriz?

Youtube‘nin merakla beklediğimiz Premium üyeliği hayatımıza girmiş bulunuyor. Geçtiğimiz hafta başlayan bu sistem sayesinde artık reklamsız Youtube kullanımına geçiş yaptık. 3 ay süresince ücretsiz olan bu sisteme kaydolmanızı sizlere şiddetle öneriyoruz. 3 ay sonra da üyeliğinizi dilerseniz iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak oldukça basit. Youtube hesabınıza girdikten sonra ayarlar kısmında Youtube Premium sekmesinde Üyeliği İptal Et tıklayarak üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz.

En kaliteli youtube premium üyelik hizmetlerine en uygun youtube premium fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. Ekonomik fiyatlar ve güvenli ödeme garantisi sunan SadeceOn, youtube ile ilgili her türlü hizmeti size sunmaktadır. Dilerseniz kanalınızın kitlesini büyütmek için abone hizmeti alabilir, dilerseniz videolarınızın izlenme sayısını arttırmak için izlenme hizmeti alabilir, dilerseniz de videolarınız için beğeni ya da yorum hizmeti alabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile kaliteli hizmet alma fırsatını kaçırmayın!

Youtube‘nin bir dönemden beri ülkemiz pazarında çalışmasını yürüttüğü yeni üyelik sistemi hem Youtube Müzik hem de standart Youtube üzerinden geçerli bir sistem. Birine üye olduğunuzda diğeri için de ekstradan 3 TL gibi bir fiyat ödedikten sonra ikisine de üye olunabiliyor.

Yeni Premium özelliğine alıştıktan sonra bir daha bu sisteme para vermeden izlemek ise bizce imkansız bir durum. Zira abone olduğumuz ve Premium hesabı açtığımız günden beri reklamsız Youtube izlemek ve ekranı kapatsak da izlediğimiz videonun devam etmesini uzun süredir bekliyorduk. Bununla birlikte Youtube Origins denen ve sadece Premium hesabı olanların görebildiği içeriklerin de özgünleşerek karşımıza çıkacağı da gelen bilgiler arasında.

Kim ne derse desin henüz Youtube Netflix ile boy ölçüşebilecek bir seviyede değil ama Youtube Netflix‘ten kat ve kat daha zengin bir platform. Bakalım neler olacak? Peki siz Youtube hesabınızı paralı olarak kullanmaya devam edecek misiniz? Hemen yazının altında yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu