Oyun HaberleriPC Oyunları

Call of Duty: Modern Warfare III, DLSS 3 İle Sınırları Zorlayacak!

Geçtiğimiz ay çıkış yapan ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare III için DLSS 3 desteği yayınlandı.

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından ise yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Modern Warfare III için yeni bir güncelleme yayınlandı. Çoğu oyuncu tarafından sevilen Call of Duty serisi bu sefer beklentileri karşılamadı. İnceleme puanları dibe vuran oyun için yapımcı firma 1.33 sürümü yamasıyla birlikte çeşitli hataları düzeltti. Ayrıca Call of Duty: Modern Warfare III için DLSS 3 desteği de geldi.

Call Of Duty: Modern Warfare III Artık DLSS 3 ile FPS Neredeyse 2 Katına Çıkıyor

Beenox Tasarım Direktörü Marc-Alexandre Milot  şunları ifade etti:

Call of Duty’de her aksiyon karesi önemlidir. NVIDIA, DLSS 3 Çerçeve Üretimi ile bir kez daha büyük yenilikler sunuyor. DLSS Süper Çözünürlük ve Reflex’in yanı sıra, Call of Duty: Modern Warfare III’ün PC sürümüne daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunmamızı sağlıyor.

RTX 4090 ile yapılan testlerde Extreme ayarlarda 4K çözünürlükte 125 FPS veren oyun,  DLSS Süper Çözünürlük ve DLSS Çerçeve Oluşturma etkinleştirildiği zaman 1,66 kat artarak 206 FPS‘e çıkıyor.

Oyunun konsol sürümü için bu DLSS 3 geçerli değil çünkü konsollarda 60 FPS ile sınırlı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu