Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy E Serisi Geri Geliyor! Galaxy E02 Ortaya Çıktı!

Samsung’un eski Galaxy E serisi yeniden hayata dönüyor. Hindistan’da ortaya çıkan Galaxy E02 bakalım neler vaat ediyor?

Samsung, 2015 yılında Galaxy E7’den başlayarak bir dizi Galaxy E serisi cihazı piyasaya sürmüştü. Ardından, şirketin stratejisi değişti ve diğer orta sınıf Galaxy serilerine ve amiral gemisi cihazlarına odaklanmasıyla bir şekilde ortadan kayboldu. Ta ki 2021’e kadar! Görünen o ki Galaxy E Serisi Galaxy E02 ile yeniden canlanıyor.

Samsung Hindistan destek sayfasında ortaya çıkan SM-E025F/DS numaralı akıllı telefonun Galaxy E02 modelini işaret ettiği düşünülüyor. Zira Hindistan’da yakın zamanda piyasaya sürülen bütçe dostu Galaxy M02’nin model numarası SM-M025F olarak karşımıza çıkmıştı.

Galaxy E02

Destek sayfasının yanı sıra, bu model numarası bir süre önce Wi-Fi Alliance ve Hindistan’ın BIS sertifikalarında da yer aldı. Burada ortaya çıkan Wi-Fi sertifikası ile, cihazın Wi-Fi 2.4 GHz’i desteklediğini ve Android 10 işletim sistemi ile çalıştığı gün yüzüne çıktı.

Bunların dışında modelin teknik detayları hakkında ise şu an için pek bir bilgi bulunmuyor. Uygun fiyat ile gelmesi beklenen akıllı telefonun 10000 Hindistan Rupisini altında bir fiyatla piyasaya çıkacağı düşünülüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu