Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriInfinixTeknoloji

Infinix Note 30 Serisi Tanıtıma Gün Sayıyor

Infinix Note 30 sızıntılara konu olmaya devam ediyor. Seri tanıtımına doğru gün sayarken yeni telefonların teknik detayları büyük ölçüde netlik kazandı.

Infinix’in Note 30 serisi, geçen aydan beri web’de sızıntılarla ortaya çıkıyor. Serinin, Note 30 5G, Note 30 Pro, Note 30 VIP ve Note 30i dahil olmak üzere birden fazla model içermesi bekleniyor. Şimdi ise GSMArena’ya konuşan kaynaklara göre markanın Note 30 serisini bu ayın sonunda tanıtacağı söyleniyor. Ancak, kaç telefonun piyasaya sürüleceği bir sır gibi saklanıyor

Infinix Note 30 serisi lansman tarihi belli oldu

Rapor, Infinix Note 30 serisinin şirketin bu yılın Mart ayında duyurduğu All-Round FastCharge teknolojisi ile donatılacağını belirtiyor. Teknoloji, 260 W’a kadar kablolu şarj hızlarını desteklerken, kablosuz şarj ise 110 W’ta maksimuma çıkıyor. Ayrıca bypass şarj, ters şarj ve USB Power Delivery 3.0 gibi protokollerle de uyumluluk gösteriyor.

Rapor, Note 30 orta segment telefonların Çok Yönlü FastCharge teknolojisinin maksimum hızlı şarj etme hızını desteklemeyeceğini de ekliyor. Ancak marka, hızlı kablosuz şarjı da tanıtacak. Markanın akıllı telefon fiyatını 300 doların altında tutması ve bu fiyat segmentinde hızlı şarjı destekleyen ilk marka olması bekleniyor.

Geçmiş raporlara göre, Infinix Note 30 ve Note 30 Pro, Note 30 5G ve Note 30 VIP’nin sırasıyla Helio G99, Dimensity 810 ve Dimensity 1200 yonga setleri ile donatılması bekleniyor. Dört akıllı telefonun tümü, merkeze hizalanmış delikli bir ekrana ve üç sensörü barındıran kare şeklinde bir arka kamera modülüne sahip olacak şekilde tasarlanmış.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu