AppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

İddia: Apple Watch 4 fiziksel olarak değişiyor!

Giyilebilir ürünler kategorisinde dünya lideri Apple, 2017 yılı ile birlikte dünyanın en çok satan saati unvanını da Rolex‘ten aldı. Yani artık dünyanın hem akıllı hem de mekanik en çok satan saati Apple Watch. Bu yıl Apple Watch yeni bir model çıkartacak mı bunu bilemiyoruz zira Eylül ayına daha var ama Apple Watch 4 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Apple Watch 4 fiziksel tuş ortadan kalkıyor!

Buna göre Apple yeni nesil akıllı saatinde fiziksel tuş yerine dokunmatik bir Tic-Tac Engine motoruna sahip dokunmatik bir tuş kullanacak. Bildiğiniz gibi Apple Watch’larda döndürmeli bir navigasyon tuşu bulunuyor. Bu tuş döndürmeye devam edilecek ama sadece fiziksel olarak basma olmayacak aynen iPhone 7 ile  birlikte geçilen donanımsal sistem Apple’ın yeni saatinde de kullanılacak.

Bu süreçte Samsung’un yeni nesil Gear S4 tanıtımı da yapması bekleniyor. Biz her iki üreticinin de artık pil tarafında daha iyi bir performansa imza atmaları gerektiğini düşünüyoruz. Böyle 400 mAh pil güçleri ile akıllı saat kullanımı gerçekten de eziyet haline dönüşebiliyor. Eylül ayında yeni nesil Apple Watch 4 ile tanışmayı bekliyoruz…

DxOMark’çılar izlesin!!! Galaxy S9 Plus Huawei P20 Pro kamera testi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu