Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

ASUS ROG Phone fiyatı neden açıklanmıyor?

Akıllı telefon pazarında son dönemde oyuncu telefonları havada uçuşuyor. Razer Phone ile başlayan süreç sektöre Nubia Red Devil ve Xiaomi BlackShark‘ın da eklenmesi ile birlikte başka bir noktaya taşındı. Tasarım olarak oldukça başarılı duran bu telefonların en tepesine ise ASUS ROG Phone oturdu.Her Asus lansmanında yetkililere sorduğumuz ROG Phone nihayet tanıtıldı ve yeni nesil telefon bir anda Android ekosisteminin en konuşulan ürünlerinden birisi haline geldi. 4 Haziran tarihinde resmi olarak basın lansmanı yapılan telefonun fiyatı ise açıklanmadı. Bu izlediğimiz takip ettiğimiz lansmanlar arasında bir ilkti zira her üretici basın lansmanının sonunda ürünün fiyatını açıklardı ama Asus bu sefer bunu yapmadı. Peki neden?

ASUS ROG Phone
ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone fiyatı ile çok can yakacak!

Bu sorunun cevabı ise sanırız yüksek fiyatlandırma. Bugün Hindistan pazarında da satışa sunulacağı duyurulan telefonun yüksek maliyetinden dolayı Asus hemen fiyat bildirimi yapmak istemedi zira telefonun ilk satışı da Eylül ayında başlayacak gibi görünüyor. Tüm aksesuar seçeneklerini de aldığınızda 1900 dolar gibi bir rakamdan bahsedilmesi ve kullanıcıların buna vereceği ilk tepkiden çekinen Asus‘un fiyat tarafında çalışabilmek ve zaman kazanabilmek adına da fiyatı açıklamadığını düşünüyoruz. Tayvanlı üretici maliyetleri düşürebilmek adına son ana kadar çalışarak kullanıcılara en iyi fiyatı sunmak isteyebilir ama o dönemde de Razer Phone 2 tanıtılmış, Nubia Red Devil ve Xiaomi BlackShark fiyatları da geriye gelmiş olacak. Asus gerçekten oldukça ilginç bir satış stratejisi benimsemiş gibi görünüyor.

Bizim Yorumumuz!

Bu strateji başarılı olacak mı bunu da zaman içinde göreceğiz ama Asus’un yapması gereken en yüksek donanım ve en yüksek fiyatlandırma yerine Xiaomi BlackShark gibi daha uygun fiyatlı bir ürün ortaya koymak olacaktı. PubG oynamak için 2000 dolar para verilir mi bunu da birinin cevaplaması gerekiyor!!!

Dünyanın en güçlü telefonu Xiaomi BlackShark inceleme!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu