Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriTecno MobileTeknoloji

Tecno Telefonları Yakında HiOS Arayüzüyle Yapay Zeka Özelliklerine Kavuşacak

MWC 2024'te farklı kategorilerden ürünler tanıtan Tecno, kendi arayüzü olan HiOS'a yapay zeka özellikleri eklemeye hazırlanıyor.


Tecno MWC 2024 etkinliğinde resmen şov yaptı. Pova 6 Pro, Camon 30 serisi, XR gözlüklü el konsolu, dizüstü bilgisayar ve robotik bir köpek… Teknolojik ürün tasarlayıp üretmek dışında çağımızın trendi olan yapay zekaya ayak uydurmak firmalar için elzem bir durum haline geldi. S24 serisiyle birlikte akıllı telefonlarda yapay zeka uygulama kullanımı iyice artış gösterdi. Tecno ise cihazlarında kullandığı HiOS ara yüzüne yapay zeka özelliklerini entegre edecek.

tecno yapay zeka
tecno yapay zeka

Tecno Yapay Zeka Uygulamalarını Telefonlarına Entegre Edecek

Canlı çeviri ve nesneleri silme gibi özellikler Tecno marka telefonlarına yeni HiOS güncellemesiyle verilecek. Tecno, çok yönlü kişisel asistan Ella’yı tercih ederek cihazlarına entegre edecek. Çağrı Çevirisi ve Sosyal Medya Çevirisi Tecno kullanıcıları için daha erişilebilir hale getirilecek ve ayrıca Video Altyazıları da yeni güncellemede verilecek.

Üretken Al nimetlerinden faydalanmak isteyen Tecno, ayrıca Al sayesinde görüntüleri farklı bölgelere uyarlayacak.

HiOS ayrıca fotoğraflarda istenmeyen kişi ve nesneleri kaldırmak için yapay zekayı kullanacak.

HiOS artık açıklamaları olan fotoğrafları arayabilecek.

Firma yapay zekaya sahip yeni HiOS arayüzünün ne zaman geleceği ile ilgili bilgi vermedi. Yaz aylarına doğru verilmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu