Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Infinty-O ekranlı Vivo X30 kanlı canlı karşımızda!

Bir süredir haberlerini paylaştığımız ve heyecanla beklediğimiz Vivo X30 kanlı canlı karşımızda. Pazartesi günü yapılacak lansmanda ne göreceğiz?

Çinli üretici Vivo’nun yeni nesil telefonu Vivo X30 16 Aralık pazartesi günü resmen tanıtılacak. Telefon ile ilgili birçok bilgiyi sizlerle paylaştık ve bugün de telefona ait olduğu iddia edilen ilk görseller paylaşıldı. Açıkçası pop-up açılır kamera teknolojisinin mucidi Vivo’nun neden bu telefonda Infinty-O ekrana geçiş yaptığını anlayamıyoruz.

Telefonun gerçek görüntülerine baktığımızda aynen OPPO Reno 10X Zoom modelinde olduğu gibi teleskopik lens de doğrulanıyor. Pazartesi günü tanışacağımız telefonun tam bir kamera telefonu olacağını da belirtelim. Vivo Türkiye Genel Müdürü Andy Liu başkanımız bu telefonu ülkemiz pazarına getirir mi bilemiyoruz ama heyecanla bekliyoruz. İşte sızan resmi görseller.

Telefonun sızan kamera özelliklerini de sizlerle paylaşalım istiyoruz.  Öncelikle aşağıdaki görselde de gördüğünüz üzere aynen Huawei P30 Pro ve OPPO Reno 10X Zoom modelinde olduğu gibi teleskopik bir lens ile karşı karşıya kalacağız.

Bu lensin çözünürlüğü ise 13 megapiksel olacak.  Arkada 3 farklı kamera daha bulunacak. Ana kameranın 64 megapiksel olacağı da gelen bilgiler arasında. Daha önceden videolarını paylaştığımız ve 50mm 32 megapiksel portre lensi ise profesyonel kameralara taş çıkartacak yeteneklere sahip olacak.

Yonga seti tarafında ise Samsung’un yeni nesil 5G destekli orta üst segment yonga seti Exynos 980 bulunacak. Bu yonga seti şimdilik tam bir bilinmez. Özellikle Snapdragon 735G yonga seti, karşısında ne yapacak ciddi anlamda merak ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu