Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

iPhone 8 Satış Tarihi Ertelendi mi?

Apple kısa süre içinde yeni nesil iPhone’lar ile bizleri tanıştıracak.  Bu yıl her zamankinden farklı olarak 3 farklı iPhone göreceğiz. Öncelikle standart döngü olarak iPhone 7S ve iPhone 7S Plus ile tanışacağız. Buna ek olarak Apple iPhone’nun onuncu yıl etkinliği kapsamında yeni nesil bir iPhone daha tanıtacak. iPhone 8 adı verilecek olan yeni nesil iPhone ile ilgili çok fazla şey söylendi yazıldı. Peki iPhone 8 Satış Tarihi ne zaman başlayacak? Bu sorunun oluşmasının temel sebebi ise iPhone 8’de kullanılacak olan OLED ekranlar. Apple’ın OLED ekran sorunu yaşadığı belirtilirken bu sürecin iPhone 8’in satış tarihini geciktirebileceğinden bahsediliyor.

iPhone 8 Satış Tarihi Ne Zaman Başlayacak?

Bu soruya cevap vermek oldukça güç ama eskiden yapılan lansman tarihlerine göre Apple’ın Eylül’ün ikinci haftası yeni nesil iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ı tanıtması beklenirken telefonların da Eylül ayının son haftası Amerika başta olmak üzere birçok lokasyonda satışa başlayacağını belirtelim. Aynı lansmanda tanıtılacak olan iPhone 8’in ise Kasım – Aralık ayında satışa sunulabileceğinden bahsediliyor.

iPhone 8 Türkiye Pazarına Ne Zaman Girecek?

Bu yorumlara göre yeni nesil iPhone 8’in ülkemiz pazarına girişi 2018 yılına bile sarkabilir. Böyle bir durum olursa iPhone 8S ve iPhone 8S Plus’ın sadece 9 ay sonra tanıtım yapması gerçekleşecek ki bu da Apple’ın pazarlama stratejisine tamamen ters bir durum. Bakalım neler olacak ve Apple bu tuhaf duruma nasıl bir çözüm bulacak?

Editörün Yorumu: Telefonlarının vidasını bile üretemiyorsan bu tarz sorunlarla her daim karşılaşman mümkün…

Qualcomm Apple davasında son round!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu