Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Play 6T iPhone 12 Gibi Olacak

Honor’un yakında tanıtacağı Honor Play 6T modeli görüntülendi. Tasarımı iPhone 12 gibi olacak. İşte telefonun özellikleri.

Huawei’den ayrıldıktan sonra yoluna tam gaz devam eden Honor’dan yeni telefonlar gelmeye devam ediyor. Firma çok yakında karşımıza Honor Play 6T modeli ile çıkmaya hazırlanıyor. Arka kamera bölümünde iPhone 12 esintisinin yaşanacağı bu telefon sunacağı özellikler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Honor Play 6T özellikleri belli oldu

7 Nisan 2022 tarihinde anavatanı Çin’de tanıtılacak olan bu telefonun özellikleri de şimdiden belli olmaya başladı. Telefonda 2.4 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci yer alacak. Bu işlemcinin Qualcomm mu yoksa MediaTek tarafından mı üretileceği bilinmiyor.

6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde IPS ekran ile gelecek olan telefonda 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera da yer alacak. Arka kameraya geçince ise bizi 48 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik sensörü karşılayacak.

Kutusundan 40W hızlı şarj destekli 3.900 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefonun kalınlığı 7.45mm olacak ve ağırlığı ise sadece 175 gram olacak. Uygun bir fiyat ile geleceği söylenen bu telefonun Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Honor Play 6T

Tasarımsal açıdan oldukça şık görünen bu telefon iPhone 12’den bile güzel görünüyor. Nokta çentiği ile Apple’a tasarım açısından adeta göz dağı veren bu uygun fiyatlı model bakalım Honor’un beklediği satış rakamlarına ulaşabilecek mi?

Android işletimi ve Google Mobil Servisileri ile gelecek olan bu telefon umarız ülkemize de yakın zamanda giriş yapar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu