DonanımLenovo

CES 2017: Lenovo ThinkPad X1 Carbon tanıtıldı

Dizüstü bilgisayarlar hayatımızın en önemli parçalarından birisi. Birçok kişi gün içinde dizüstü bilgisayar kullanıyor ve iş yerlerinde de masaüstü bilgisayarlar gün geçtikçe azalıyor. Bir laptop için en önemli kriter sanırız taşınabilirlik ve sağlamlık. Bunların her ikisini de saplayan Lenovo ThinkPad X1 Carbon CES 2017 etkinliği kapsamında bugün tanıtıldı. Yeni X1 Carbon, karbon alaşımlı gövdeye sahip.Sıvı dökülmesine, ısıya, darbeye, neme ve diğer tüm zorlu koşullara dayanıklı olup tüm askeri testleri başarıyla geçiyor. 

Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Lenovo ThinkPad X1 Carbon

ThinkPad X1 Carbon, 1.14 kg ile sınıfının en hafif dizüstü bilgisayarlarından birisi oluyor. 13 inçlik kasasına 14 inçlik IPS ekranı  sığdırmayı başaran Lenovo tasarım noktasında oldukça önemli bir işe imza atıyor. Lenovo X1 Carbon, kızılötesi kamerası ile bambaşka bir iş deneyimi vadediyor. Microsoft Precision Touchpad ile Thinkpad X1 Carbon artık dokunuşunuza daha duyarlı hale geliyor. ThinkPad, sıvı dökülmelerine, yüksek ısıya ve darbelere dayanıklı karbon alaşımlı gövdesiyle iş dünyasına uzun yıllar hizmet edecek bir ürün.

1483509755_thinkpad_x1_yoga__2_

Klasik ThinkPad siyahının yanı sıra şimdi gümüş rengiyle de kullanıcılarla buluşacak olan ThinkPad X1 Carbon, 15.5 saate varan pil ömrü sunduğu belirtiliyor. Thinkpad X1 Carbon, Qualcomm Snapdragon X7 LTE-A Kablosuz WAN sayesinde 3 kata kadar daha hızlı bağlantı ve 8 kat hızlı transfer imkanı sunuyor. Ayrıca, Thunderbolt 3 portları, yüz tanıma özellikli kızıl ötesi kamerası ve biyometrik tanıma ve geliştirilmiş parmak izi okuyucusuyla tam güvenlik sağlıyor.

CES 2017: Snapdragon 835 tüm özellikleri ile karşımızda

Samsung 10 nanometre Snapdragon 835
Samsung 10 nanometre Snapdragon 835
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu