Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMeizuMobirollerTecno MobileTeknoloji

Meizu 17 serisi yeni bir güncelleme aldı!!! Kullanıcılar oturdu şükür ediyor şu an

Çinli teknoloji devi, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü Meizu 17 ve 17 Pro için merakla beklenen güncellemeyi nihayet yayınladı

Son zamanlarda piyasaya sürülen akıllı telefonların çoğu artık ekran yenileme hızları ile konuşuluyor. Huawei, Samsung ve Xiaomi gibi büyük şirketler, bildiğiniz üzere bu yıl piyasaya sürdükleri amiral gemilerinde, 90 ve 120Hz gibi yüksek ekran yenileme hızlarına yer verdiler. Son olarak Çinli teknoloji devi Meizu ‘da geçtiğimiz haftalarda bu akıma katıldı ve 17 serisini 90Hz‘lik ekran tazeleme oranı ile piyasaya sürdü. Ancak bu rakamlar kullanıcıları pek tatmin etmedi. Bunun üzerine Meizu‘da bugün yayınladığı yeni bir güncelleme ile her iki telefonunun ekran yenileme hızını 90Hz‘den 120Hz‘ye çıkararak, ”siz kafanızı yormayın biz buradayız” dedi.

803.84MB boyutuna sahip olan bu güncelleme,  Flyme 8.1.1.0A yapı numarasına dayanıyor ve her iki cihaz içinde 120Hz ekran yenileme hızını getiriyor.

Bunun yanı sıra Çinli şirket Meizu 17 Pro için başka yeniliklerde getirdi. Hadi şimdi gelin bu yeniliklere bir göz atalım:

Değişiklikler

  • Ekran yenileme hızı 90Hz’den  120Hz’ye yükseltildi
  • DC Karartma modu eklendi
  • 129 ° ultra geniş kameraya kolay erişim eklendi
  • HDR video oynatımı destekleniyor
  • Ekran açıkken hızlı şarj dolumu yapılabilecek

Güncellemeler şuan OTA ile yayınlandığı için kullanıcılara kademeler halinde dağıtılacaktır. O yüzden sizlerde bu güncellemeyi sabırla bekleyin ve ara sıra cihaz ayarlarınızdan manuel olarak kontrol edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu