Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıTeknoloji

Norman Reedus Müjdeyi Verdi: Death Stranding 2 Yapım Aşamasında!

Son zamanların en beklenen oyunu Death Stranding 2 için beklenen müjde verildi. Oyun şu anda geliştirilme aşamasında. İşte detaylar.

Death Stranding 2020 yılında büyük çıkışını gerçekleştirmişti. Oldukça popüler olan oyun Kojima Production tarafından uzun uğraşlarla geliştirilmişti. Şimdi ise oyunun devamı olan Death Stranding 2 için önemli bir bilgi, The Walking Dead dizisinden tanıdığımız ünlü aktör Norman Reedus’tan geliyor. Aktöre göre oyun, şu anda geliştirilme aşamasında.

Death Stranding 2 Geliştirilme Aşamasında

Kıyamet sonrasında yer alan Death Stranding, artık dünya demekte zorlanacağımız bir dünyamızda hayatta kalmaya çalışan insanların hikayesini ele alıyor. Oyunda yer alan Ölüm Kıyısı(Death Stranding) isimli bir doğa fenomeni, öteki diyarlardan “kiral” isimli varlıkları getiriyor. Oyunumuzun baş karakteri ise “bağ bebekleri” isimli varlıkları kullanarak da bu “kiral” varlıklarının yerini tespit ediyor.

Baş kahraman da bu yöntemle bu evrende hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak oyunun detayları, hikayesi ve olay örgüsü bundan çok daha ileride. İnanılmaz aksiyona, gerilime, atmosfere, olaylara ve oynanış tarzına sahip olan Death Stranding şimdi ise devam oyunu ile gündeme çıktı.

https://twitter.com/Nibellion/status/1527653916393058304?s=20&t=2k2BppXyF7M8Zfash3l5WA

Bu oyundaki ana kahramanımızı canlandıran Norman Reedus, oyunun devamı olan Death Stranding 2 için önemli ipucunu yapılan bir röportajda ağzından kaçırdı. Aktörün “İkincisine henüz başladık” demesiyle Death Stranding 2’nin yapım aşamasında olduğu anlaşıldı. Buradan hareketle oyunun en erken 2023 yılının sonunda ve en geç 2025 yılında çıkış yapabileceğini düşünebiliriz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Silent Hill Efsanesi Geri Dönüyor! Yeni Oyun Sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu