Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X3 ortaya çıktı! Realme çıldırdı! Biri dur desin!

Bir süredir haberlerini yaptığımız Realme X3 TENNA listesinde resmen göründü. Realme 6 Pro’nun daha iyi bir versiyonu mu geliyor? Amacın ne Realme?

Akıllı telefon pazarı yaşanan pandemi sebebi ile satış tarafında büyük bir düşüşe sahne olacak. Bu düşüş için yapılan yorumlar şöyle. 2020 İlk çeyreğinde %30 ve ikinci çeyrekte de %50 gibi bir oranda düşme bekleniyor. Düşmenin en yavaş hissedileceği yer ise orta segment pazarı olacak. Bundan dolayı da üreticiler bu pazara şu anda daha da önem veriyor. Bir süre önce Realme‘nin Realme X3 ve X3 Zoom modelleri üzerinde çalıştığını duyurmuştuk ve X3 modeli az önce TENNA‘da ortaya çıktı.

Telefonun bize ne sunacağından önce dilerseniz tasarımını paylaşalım. Zira bu tasarımı biz daha önceden gördük diyeceksiniz. Tasarıma baktığımızda önde iki adet kamera olacağını görüyoruz. Arkada ise yine dörtlü bir kamera yapısı bulunuyor.

Tasarımın bu haline baktığımızda Realme 6 Pro modelinin aynısını görüyoruz gibi geldi bize. Yani göreceğiniz üzere üreticiler sürekli telefon tanıtıyor ama bu telefonların hepsi de birbirine benziyor noktasına geldik…

Realme 6 Pro

Realme X3 teknik özellikleri neler? 

Telefonda 6,57 inç boyutunda Full HD+ çözünürlükte TFT LCD ekran bulunacak. Yonga seti tarafında ise Snapdragon 765G SoC kullanılacak. Bununla birlikte RAM tarafında ise çeşitlilik bulunacak ve 6GB, 8GB 12GB RAM gücü bizlere eşlik edecek. RAM seçimine göre hafıza seçimi de çeşitli olacak. 64GB, 128GB ve 256GB hafıza seçenekleri bizi bekliyor.

Önde 16 megapiksel ve 2 megapiksel kamera bulunacak. Arka kameralar ile ilgili bilgi bulunmasa da 64 megapiksel ana kamera kullanılmasını öngörüyouruz. Bununla birlikte Android 10 ve Realme UI arayüzü beklendiği gibi olacak ve şarj olma gücü belli olmasa da 4.100 mAh pil gücü ile gelecek.

Bakalım fiyat ne olacak ve hangi pazarlara telefon sunulacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu