Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9’un kamerası birçok yeniliğe sahip olacak

Xiaomi’nin akıllı telefonlardaki kamera deneyimini daha iyi bir noktaya getirmek için bağımsız bir kamera departmanı kurmasının üzerinden bir yıl geçti. Şirketin sosyal medyada bir hayli aktif olan başarılı CEO’su Lei Jun, bu gelişimi gözler önüne seren bir bilgilendirmenin yanında 2019’daki beklentilerine açıklık getirdi. Tabii yeni kamera tarafında yeni gelişmelerin haliyle ilk etapta Xiaomi Mi 9 modelinde yer alması bekleniyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Lei Jun, Xiaomi’nin cep telefonu kamera gelişiminin bu yıl beklenenin ilerisinde yani şaşırtıcı olacağını belirtiyor. CEO’ye göre şirket, kamera geliştirmeye hem zaman hem de ciddi bir maddi yatırım gerçekleştiriyor.

Xiaomi Mi 9 iddialı bir kameraya sahip olacak
Xiaomi Mi 9 iddialı bir kameraya sahip olacak

Son bir yıldaki gelişime bakıldığında yani kamera biriminin odak noktası haline geldiğinden beri Xiaomi tepe modellerin kamera tarafında daha rekabetçi olduğu görülüyor. Bağımsız incelemeler ya da DxOMark gibi güvenirliği tartışılan bazı platformlarda Mi serisi telefonlar adım adım üst sıralara tırmanıyor.

Xiaomi Mi9’un kamera birimi tüm gelişmelerden nasibini alacaktır. Yeni gelişmelerin mevcut yazılımla optimize edilmesi ve arka tarafta yeni bir yardımcı kameranın kullanılacak olmasıyla Mi 9’un kamera birimi oldukça iddialı hale getirecek. Lei Jun ayrıca daha önceki sözlerinde Mi 9’un beklenenden çok daha iyi bir ön kamera deneyimi sunacağı vaadinde bulundu.

Şaka maka Xiaomi Mi 9 tanıtım tarihi gerçekten yaklaşıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu