AppleGeneliOSiPhone

Yaz Bitmeden Rengarenk iPhone 15 Kılıflarına Merhaba Deyin!

Apple'ın 12 Eylül'de tanıtacağı iPhone 15 serisinin düz modeli için FineWoven adı verilen rengarenk kılıflar piyasaya sürecek.

iPhone 15 serisi önümüzdeki hafta tanıtılıyor. Apple bu sefer iPhone’larla birlikte çok sayıda resmi kılıf ve saat kordonu tanıtmayı bekliyor. Tanıtacak ürünlerinde olduğu kadar aksesuarlarında da geniş kapsamlı bir değişikliğe gidecek firma, sevilen  deri kılıflarını kullanımdan kaldırmaya kara vermiş görünüyor. Bunu yerine  yeni tanıtılacak Apple Watch kordon renkleriyle uyumlu kılıflarını tanıtacak.

X’te @KosutamiSan isimli kullanıcının paylaştığı gönderiye göre yeni iPhone 15 kılıfları eco fiber malzemeden imal edilecek ve 10 tane renge sahip olacak. Bu renkler: Siyah, Dut, Boz Kahverengi, Yeşil, Pasifik Mavi, Salkım, Antik Beyaz, Tereyağı Sarısı, Turuncu ve Pembe. Bu kılıflar kauçuk kaplı kenarlara sahip olacak. 

Daha önceki sızıntılarda Apple’ın Watch 9 serisi ile birlikte FineWoven saat kordonlarını piyasaya süreceğini ve yeni kordonların geleneksel sunum yerine manyetik tokalara sahip olacağını ileri sürmüştü. iPhone 15 için tanıtılacak kılıflar ile Watch serisi için FineWoven kılıfları uyumu çok iyi olacak.

Ayrıca 15 Pro modellerinin fiyatının 200 dolara kadar artabileceğini daha önce haberlerimizde yer vermiştik. Standart modele gelince küçük bir fiyat artışının olacağı tahmin ediliyor. Böylece iPhone 14 Pro Max 1099 dolardan satışa çıkmıştı fakat iPhone 15 Pro Max 1299 dolardan başlayabilir. Firma bu sefer temel modelde daha hızlı bir işlemci, daha iyi kamera donanımı, daha güçlü malzeme ve daha yüksek depolama sunacağını düşünüyoruz. Tüm bu soruların cevabı için 12 Eylül’deki Wonderlust etkinliğini beklememiz gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu