Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Ultra Ucuz Bir Oyuncu Telefonu Duyurmaya Hazırlanıyor

Redmi K40 oyun telefonun şimdi daha ucuz versiyonu geliyor. Gelen bilgilere bakılırsa Redmi oyun akıllı telefon segmentini karıştıracak.

Redmi K40 oyun telefonu tanıtıldığı günden bu yana ilgi olmayı sürdürüyor. Dakikalar içerisinde 100 bin adetten fazla satan telefon sahip olduğu özellikler ve tabii ki fiyatı göz önüne alındığında elde ettiği rekor satışı daha da geliştireceğe benziyor. Çin’den gelen bilgiler Redmi’nin bu telefonun daha ucuz bir versiyonu üzerinde çalıştığını gösteriyor. Oyuncu telefonu segmentine henüz adım atan Redmi görünüşe bakılırsa bu segmenti karıştıracak.

Redmi K40 Oyun Telefonunun Ucuz Versiyonu Geliyor

Redmi K40 Game Edition 310 $ başlangıç fiyatıyla deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satıyor. Çin’de bazı haberlere konu olan telefon ise 240 $ başlangıç fiyatına sahip olacak. Üstelik bu telefon K40 Game Edition modelinde yer alan birçok teknik özelliği olduğu gibi koruyacak. Bunların başında 6.67 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü AMOLED ekran geliyor.

64 megapiksel arka kamera, 67 watt hızlı şarjlı 5.000 mAh pil gibi önemli özellikleri koruyacak telefonu K40 Game Edition’dan ayıran en önemli fark işlemcisi olacak. Mevcut oyuncu telefonunda MediaTek Dimensity 1200 yonga setini kullanan Redmi daha ucuz versiyonunda MediaTek Dimensity 1100 işlemcisine yer verecek.

MediaTek Dimensity 1100, 6nm üretim sürecine sahip ve 4 + 4 şeklinde kümelenen bir işlemci. 5G destekli yonga setinde performans odaklı 4 adet Cortex-A78 ve verimliliği ön planda tutan 4 adet Cortex-A55 çekirdekli yer alıyor.

Bakıldığı zaman işlemci performansında az da olsa bir düşüş gerçekleşecek, fakat fiyatın 70 dolar daha ucuz olması Redmi’nin bir sonraki oyuncu telefonunu daha da ilgi odağı yapacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu