GenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Buds Live parçalarına ayrıldı!!! Bakalım içinde neler var?

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda ”Unpacked”etkinliğinde duyurduğu Galaxy Buds Live, iFixit tarafından sökülerek parçalarına ayrıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen ”Unpacked”etkinliğini gerçekleştirdi ve yeni ürünlerini de tanıttı. Galax Note 20 serisinden yeni katlanabilir telefonlara kadar birçok ürünün tanıtıldığı bu etkinlikte, bir de Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık sunuldu. Fasulye tasarımı ile gelen bu kulaklık, pek çok kullanıcı tarafından da oldukça beğeni kazandı; Özellikle de pil konusunda diğer rakiplerine kıyasla iyi bir performans sergilemeyi başardı.

Bildiğiniz üzere tüketici elektroniği ürünlerini sökmekle tanınan IFixit, Galaxy Buds Live kablosuz kulaklığı sökerek parçalarına ayırdı. Daha sonra deneyimlerini anlatan bu kişi; Buds Live’ın,  Apple AirPods Pro gibi rakip ürünlerle karşılaştırdığında daha kolay ve rahat sökülebildiğini ifade etti.

Buds Live’a 10 üzerinden 8 puan veren IFixit, aynı zamanda bu kulaklığın bugüne kadar uğraştıkları en iyi kablosuz kulaklık olduğunu belirtti.

Galaxy Buds

Galaxy Buds Live, bildiğiniz üzere piyasaya sürülmeden önce Galaxy Beans olarak adlandırıyordu. Ancak şirket bu ismi lansman tarihine yakın Buds Live olarak değiştirdi ve o şekilde de piyasaya sürdü.

Fasulye tasarımı ile gelen Buds Live, raporlara göre standart 3.7v CP1254 lityum iyon bir pil ile donatılıyor. Ayrıca iFixit’e göre bu, internette kolayca bulunarak temin edilebilir.

Kablosuz şarj saklama kutusunu da inceleyen bu kişi, kutunun  Galaxy Buds ve Galaxy Plus’tan “daha büyük” olan dahili 1.81 W bataryaya sahip olduğunu ortaya çıkardı. Buna ek olarak iFixit, Galaxy Buds Live’ın tam şarj olduğunda toplam 29 saat pil ömrü elde edebileceğini iddia ediyor. Aksine, Galaxy Buds 13 saat, Galaxy Buds ise 22 saatlik bir pil ömrü sunuyordu.

Özet geçecek olursak Galaxy Buds Live, onarım bakımından oldukça iyi bir puan alıyor(8/10). Yani böyle bir kulaklığınız var ise, onarım işlemleri için fazla zaman kaybınız olmayacak. Hatta çılgın bir meraklıysanız, sizlerde aşağıdaki videoyu izleyerek kulaklığın nasıl söküldüğüne göz atabilir ve içerisini kurcalayabilirsiniz. Ama işlem sırasında olacak her hatadan kendiniz sorumlu sayılacaksınız; Unutmamakta fayda var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu