Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A14 Yolda, En Ucuzu Olacak

Mobil devinin yeni bütçe dostu akıllı telefonu Samsung Galaxy A14 önemli özellikleriyle karşımızda. İşte tüm detaylar sizlerle.

Ülkemiz akıllı telefon pazarında yüksek paya sahip olan Samsung, yeni bütçe dostu telefonlarını geliştirmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin uygun fiyatlı Samsung Galaxy A14 modeli karşımıza çıktı. Akıllı telefonun kılıf tasarımı sızdırıldı ve böylelikle cihazın tanıtımına çok az bir vakit olduğu anlaşıldı. Buna ek olarak telefon hakkında yeni bilgiler mevcut.

Samsung Galaxy A14 Tasarımıyla Karşımızda

Galaxy A14, geçtiğimiz günlerde tasarımıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise akıllı telefon için tasarımını aydınlatacak yeni bir bilgi geldi. Sızıntıcının paylaştığı Twitter gönderisinde telefonun üçlü kamera sistemine sahip olduğu anlaşılıyor. Buna ek olarak telefonun A serisinin 1. nesil telefonlarına göre daha ince olduğu anlaşılıyor. Bu da kullanım açısından telefonun rahat bir deneyim yaşatmasına neden olacak

Geçtiğimiz günlerde telefon, WiFi Alliance gibi önemli sertifikalarını toplamıştı. Bu sertifikalarla birlikte telefonun A146P model numarasına sahip olacağı bildirildi. Telefon U şeklinde bir çentiğe sahip olacak. 6.8 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte LCD panel, büyük bir deneyim sağlayacak.

Samsung Galaxy A14’ün işlemci, kamera detayları, RAM, depolama ve pil kapasitesi gibi diğer önemli özellikleri şu anlık sır konumunda.. Güney Koreli devin yaklaşmakta olan akıllı telefonunu Galaxy A13’te olduğu gibi 4G ve 5G sürümlerinde duyurup duyurmayacağı da belli değil. Ancak telefon, Samsung’un en ucuz telefonları arasında yer edinecek. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu