AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

Apple Kasım etkinliği için kolları sıvadı!

Apple Kasım etkinliği için çalışmalarına start verdi. Peki, teknoloji devi önümüzdeki ay hangi yeni ürünlerini tanıtacak?

Apple, geçen ay yeni iPad ve Apple Watch modellerini bu haftanın başında ise iPhone 12 ailesini ve HomePod mini modelini tanıtmıştı. Şimdi ise Jon Prosser; Apple Kasım etkinliği için çalışmalarına başladı ifadesini kullandı. Jon Prosser’a göre; Apple, 17 Kasım 2020 tarihinde bir etkinlik daha düzenleyecek.

Koronavirüs salgınından dolayı bu etkinliğin yine online olarak düzenleneceği aşikar. Peki, bu etkinlikte neler tanıtılacak? Jon Prosser; Apple’ın bu etkinlikte ARM tabanlı MacBook modellerini tanıtacağını bildiriyor. Ayırca Apple’ın yeni ürünleri olan AirTags ve AirPods Studio‘nun da bu etkinlikte sergilenmesi bekleniyor.

AirTags sayesinde Apple, teknolojik olmayan cihazların yerini kolaylaştırmak için konum tespiti özelliğini kazandıracak. AirPods Studio modeli ise Apple’ın ilk kafaüstü kulaklığı olacak. Devrimsel özellikler ile gelmesi beklenen AirPods Studio’nun 399 dolar gibi oldukça yüksek fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Apple Kasım etkinliği

ARM tabanlı Mac’lerde yer alacak olan Apple Silicon işlemci; maksimum performans ve güç yönetimine odaklanacak. Ayrıca güvenlik ve grafik birimi konusunda da bir dizi iyileştirme ile gelecek olan bu işlemcinin, yeni bir devri başlatacağı ortada. Mobil uygulamaların masaüstüne taşınmasını sağlayacak olan Apple Silicon, geleceğin işlemcisi olacak.

Intel ve AMD gibi isimlerin de ARM tabanı için çalışmalar yaptığı ortada. Ancak hiç biri Apple Silicon gibi stabilite ve hız sunacak düzeyde değil. Umarız Apple Silicon işlemciler Apple’ın dediği gibi çıkar ve yeni bir devrin başlamasına şahitlik ederiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu