AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Flip, Galaxy Z Flip 4’e Meydan Okumaya Geliyor


Vivo’nun dikey şekilde katlanabilen bir telefon hazırlığında olduğu artık bi sır değil. Vivo X Flip ismiyle çıkacak telefonun özellikleri sızdırıldı.

Katlanabilir akıllı telefon pazarının mutlak hakimi olan Samsung yeni yılla birlikte karşısında önemli rakipler görmeye başladı. OPPO, kısa süre önce Galaxy Z Flip 4’ün karşısına Find N2 Flip modelini getirdi. Şimdi gözler OPPO’nun kardeş firması Vivo’da. Son dönem raporlara göre Vivo X Flip modeli yolda.

Vivo X Flip Başlıca Özellikleri

Vivo’nun ilk kapaklı tarzı katlanabilir akıllı telefonunun Vivo X Flip olarak adlandırıldığı bildiriliyor. Sızdırılan bilgilere göre Vivo X Flip’te 6,8 inç büyüklüğünde OLED ekran ter alacak. Bu ekran, Full HD+ çözünürlüğe (2.520 x 1.080 piksel), 21:9 en boy oranına ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Selfie kamerası ekran üzerinde merkeze konumlandırılacak.

Vivo X Flip’in dışında çift kamera sistemi göreceğiz. Bu kameralar yuvarlak bir alan üzerine yerleştirilecek. Gelen bilgilere göre kameralar 50MP Sony IMX866 ana sensör ve 12MP Sony IMX633 ultra geniş kamera şeklinde. Selfie kamerasının çözünürlüğü ise şu an için bilinmiyor.

Telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciye ( Galaxy Z Flip 4’e benzer ), 12 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya (temel model) sahip olacağı bildiriliyor. Telefonun 256 GB’lık versiyonu da olabilir.

9. Şifre: Mükemmel Kamera Deneyimi

Sızıntılara göre Vivo’nun ilk kapaklı telefonu, 44W hızlı kablolu şarj desteğine sahip 4.400mAh bataryadan güç alacak. Telefonun ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu, 5G, Wi-Fi 6, GPS, Bluetooth 5.2, NFC ve bir USB Type-C bağlantı noktasına sahip olduğu bildiriliyor. Akıllı telefonun yalnızca Çin’de mi piyasaya sürüleceği yoksa Avrupa ve Hindistan gibi küresel pazarlara da yayılacağı henüz belli değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu