Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy M42 5G Gümbür Gümbür Geliyor!

Samsung’un yeni orta segment telefonu Galaxy M42 5G ortaya çıktı. Telefonun özellikleri güzel de fiyatı da iyi olursa tadından yenmez.

Samsung, telefon pazarında sürekli olarak farklı fiyat gruplarında yeni akıllı telefonlar piyasaya sürüyor. Bu stratejisini başarılı bir şekilde yürüten Güney Koreli firma şimdi de karşımıza Galaxy M42 5G modeli ile çıkmaya hazırlanıyor. Şimdilik sadece Hindistan pazarına özel olacağı söylenen bu modelin özellikleri de bugün ortaya çıktı.

Samsung’un yeni kozu SM-M426B / DS model numarasına sahip ve NFC sertifikası aldı. Ayrıca telefon, Wi-Fi Alliance, Çin’in 3C ve Hindistan’ın BIS’inde ortaya çıktı. Yani M42 5G’nin çok yakında geleceğini söyleyebiliriz.

Telefonun gücünü Qualcomm Snapdragon 750G 5G yonga setinden alacağı söyleniyor. Geekbench sızıntısı ve kaynak kodu, test edilen cihazın aynı zamanda SD750G’ye karşılık gelen Adreno 619 grafik birimine sahip olduğunu ortaya çıkarıyor.

M42’nin 6,6 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca telefonun arkasında 64MP ana kameralı dörtlü kamera kurulumu ve 32MP selfie kamerası yer alacak. 15W şarj destekli 6.000 mAh kapasiteli batarya ile gelecek olan telefon One UI 3.1 arayüzü ile akıcı bir deneyim sunacak.

M42 5G’nin  yanı sıra, Samsung’un önümüzdeki aylarda piyasaya Galaxy M62 5G ve ODM yapımı Galaxy A22 5G de dahil olmak üzere birkaç 5G akıllı telefonu daha getirmek için çalışacağı söyleniyor. Ancak şimdilik bu modeller hakkında bir sızıntının olmadığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu