Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemKatlanabilir TelefonlarSamsung

Galaxy Z Fold 5 Depolama Kapasitesi Sızdırıldı

Samsung’un yeni odak noktası olan katlanabilir modellerinden olan Galaxy Z Fold 5 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Unpacked etkinliği ile hem amiral gemisi Galaxy S23 serisini hem de yeni arayüzü olan One UI 5.1 sürümünü duyurdu. Amiral gemisinin ardından ise gözler Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarına çevrildi. Kısa süre önce bazı sızıntılar gelmeye başladı bile. Son sızıntıya göre yeni katlanabilir telefon da S-Pen desteğine sahip olmayacağını öğrenmiş olduk. Şimdi ise yeni sızıntılar ile telefonun depolama kapasiteleri ortaya çıktı.

Samsung’un yeni katlanabilir modeli Galaxy Z Fold 5 geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Galaxy S23 Ultra ve telefonun alt modeli olan Galaxy Z Fold 4 modelinde de gördüğümüz 256GB, 512GB ve 1TB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Galaxy Z Fold 5 modelinde dahili depolamaya eşlik edecek Ram boyutları henüz bilinmiyor ancak hem alt modelinde hem de S23 Ultra modellerinde de gördüğümüz gibi 8GB ve 12GB Ram seçeneklerine sahip olabilir. Tabii ki bu durum şimdilik sadece tahminden ibaret ilerleyen günlerde hem yeni sızıntılar ile hem de Samsung tarafından yapılacak açıklamalar ile telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız. O zamana kadar yapabileceğimiz tek şey beklemek. Bu esnada katlanabilir telefonun alt modeli olan Galaxy Z Fold 4’ün özelliklerini hatırlayalım.

İlginizi Çekebilir: Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro Max! Hangisinin Ekranı Daha İyi

Telefonda 7,6 inç inç büyüklüğünde QXGA+  (2176 x 1812 piksel) dış ve 6.2 inç büyüklüğünde kapak ekranı yer alıyor. Her iki ekran da 120Hz tarama hızını destekliyor. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisiyle çıkış yapan telefonda 50 megapiksel ana kamera 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 10 megapiksel telefoto üçlü arka kamera birimi yer alıyor. Dış kapaktaki ön kamera 10 megapiksel, iç kısımda ise ekran altına yerleştirilen 4 megapiksel ön kamera bulunuyor.

25 watt hızlı şarj destekli 4.400 mAh pil, IPX8 sertifikası, stereo hoparlör ve yana monte parmak izi tarayıcısı telefonda öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu