Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG X Venture: LG’nin yeni dayanıklı telefonu!

LG yeni bir X serisi akıllı telefon duyurdu. LG X Venture olarak isimlendirilen akıllı telefon kasa dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor. Askeri Standartlarda Sağlamlık (MIL-STD-810G) sertifikasına sahip olan modelde IP68 sertifikası da yer alıyor. Telefon bu sayede 1,5 metre derinlikte 30 dakika boyunca su sızıntılarına karşı direnç gösterebiliyor.

5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekrana sahip olan akıllı telefona Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisi güç veriyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan telefonun bellek birimi 2 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolamadan oluşuyor.

LG X Venture
LG X Venture

X Venture akıllı telefonun dikkat çeken özelliklerinden biri de telefonun yan tarafında yer alan ve eldivenle ya da zorlu bir koşulda çalışırken rahat bir kullanım deneyimi sunan QuickButton isimli fiziksel buton. Buton telefonda yer alan Outdoor Essentials isimli uygulamayı aktif duruma getirmek için konumlandırılmış. Uygulama içerisinde barometre, pusula, basamak / kalori / mesafe sayacı, hava durumu ve el feneri araçları yer alıyor.

Çok amaçlı olan butona kısa basıldığında Outdoor Essentials isimli uygulama açılıyor. Uzun basışta Ayarlar menüsü geçiş yapılıyor. Çift basmada ise eldiven modu devreye giriyor. Buton ayrıca ekran kapalı olduğu durumda da çalışabiliyor.

LG X Venture özellikleri

-5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran

-Sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemci, Adreno 505 grafik birimi

-2 GB RAM, 16 GB dahili depolama, microSD kart desteği

-Android 7.0 Nougat

-16 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel 120 derece açılı ön kamera

-Parmak izi sensörü

-Boyutlar: 154.0 x 75.8 x 9.29 mm; Ağırlık: 166 gram

-4G VoLTE, WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS / GLONASS

-4.100 mAh büyüklüğünde pil (Quick Charge 2.0)

Telefon siyah ve kahverengi renk seçeneklerine sahip. 26 Mayıs’tan itibaren ilk olarak Amerika’da 330 dolar fiyattan satışa sunulacak X Venture gelecek aydan itibaren Avrupa, Asya, Afrika, Ortadoğu ve Latin Amerika’da raflarda olacak.

Xperia XZ fiyatında büyük indirim!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu