Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X50 Pro ve X50 modelleri resmen göründü! O nasıl bir kamera?

Vivo’nun yeni X serisi telefonları Vivo X50 Pro ve X50 modelleri bugün kanlı canlı karşımızda. Peki telefonlar bize ne sunacak? İşte yeni görseller…

Vivo Türkiye pazarına girmek isteyen üreticilerden birisi. Bunun için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Andy Liu ve ekibi pandemi sonrasında ülkemize resmen girecek gibi görünüyor. Vivo bir süredir yeni bir telefon üzerinde çalışıyor ve X serisini de genişletmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde özelliklerini ve videolarını paylaştığımız Vivo X50 Pro ve X50 serisi telefonların gerçek görselleri bugün paylaşıldı.

Görsellere geçmeden önce yeni kamera yapısını oldukça beğendiğimizi söylememiz gerekiyor. X50 Pro modelinde arka kamera tasarımı diklemesine ve alt alta yerleştirilen kamera yapısından çok daha iyi görünüyor. Üstte büyük bir lense sahip ana kamera ve altta da iki yardımcı kamera ile birlikte en altta periscope kamerayı görüyoruz. Ön tarafta ise edge ekranlar ve Infinty-O ekran yapısını görüyoruz. Açıkçası ön kameranın konumunu biraz sola köşeye doğru konuşlanması gerektiğine inanıyoruz.

Vivo X50 modelinde ise arkada bir kamera eksik yapı görüyoruz. Üstteki kamera lensi yine büyük ama Pro modelindeki gibi kışkırtıcı değil. X50 modelinde de en altta periscope lens görüyoruz. Edge ekranlar ise yerine düz panele çeviriyor. Aynen OPPO Reno 3 ve Reno 3 Pro modellerinde olduğu gibi…

Henüz yonga seti tarafında bir sızıntı resmi olarak yapılmış değil ama telefonlarda Dimensity 800 ve Dimensity 1000 yonga setleri,nin kullanılacağı ile ilgili Çin basınında bazı haberler var. Bakalım bu söylentiler gerçek olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu