Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi A3 serisi geliyor! İşte telefonlar hakkında ilk bilgiler

Xiaomi’nin en başarılı Android One telefonlarda imzası bulunduğunu söyleyebiliriz. Daha önce Mi A1, geçen yıl ise Mi A2 ve Mi A2 Lite birçok pazarda olduğu gibi Türkiye’de de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gözler şimdi Xiaomi Mi A3 modelinde ve telefon hakkında önemli bir kaynaktan son dakika gelişmeleri aktarıyoruz.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi A3 Snapdragon 7xx serisi işlemciyle geliyor

XDA-Developers editörü Mishaal Rahman kodlar içerisinde yaptığı bir araştırmada Xiaomi’nin Bamboo_sprout, cosmos_sprout ve Pyxis kod isimli üç yeni telefon hazırladığını ortaya çıkardı. Daha önceki Mi A serisi telefonların kod isimleri göz önüne alındığında bunların Mi A3 ailesi olacağı kesin.

Kıdemli geliştiriciye göre telefonların üçünde de Snapdragon 7xx serisi işlemciler kullanılacak. Bir ya da ikisinde Snapdragon 710 / 712, diğerinde ise Snapdragon 730 / 730G yonga setlerini görebiliriz. Tabii en az iki telefonda 8nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 730 işlemcisini görmek daha güzel olacaktır.

Daha önceki bazı gelişmelerde üç telefonun da OLED ekrana sahip olacağı dillendirildi. Bunun yanında telefonlarda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve 32 megapiksel ön kamera kullanılacak. Fakat bu gelişmelerin serinin tümünde değil de, bir ya da iki modelde kullanılacağı ifade ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu