Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Görüntüleri Sızdırıldı! İşte Snapdragon 898’li İlk Telefon

Ve beklenen sızıntı gerçekleşti. Xiaomi 12 görütüleri karşınızda. Xiaomi’nin merakla beklenen amiral gemisi bakalım nasıl görünüyor?

Xiaomi 12 görüntüleri karşımıza çıktı. Çinli Mydrivers sitesi merakla beklenen Snapdragon 898 işlemcili ilk telefonun resmi görüntülerini paylaştı. Xiaomi 12, beklendiği gibi kavisli bir ekrana ve bu ekran üzerinde merkeze yerleştirilen bir ön kameraya sahip olacak. Xiaomi Mi 11 ve Mi 10 modellerinde kamera ekran üzerinde sol köşeye konumlandırılmıştı. Bu kamerayı görünmez yaptığımız takdirde tasarımın Xiaomi Mix 4’ün neredeyse aynısı olduğunu söyleyebiliriz.

Xiaomi 12’nin kamera birimi Mi 11’inki kadar fark yaratmıyor. Neden derseniz, benzer kamera yapısını kısa süre önce Xiaomi Mix 4 ve Xiaomi 11T serisindezaten  gördük. Arka bölümde sol üst köşeye yerleştirilen kamera ünitesinde üç sensör yer alıyor. Ana kamera daha büyük bir yapıda görünürken, hemen yanında ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Altlarında periskop telefoto kamera, LED flaş ve diğer yardımcı sensörleri görüyoruz.

Yakın zamanlı bir rapora göre Xiaomi 12 onaylandı ve test üretim süreci başladı. Bu ay içerisinde ise seri üretimin başlaması bekleniyor. Telefonun öne çıkan özellikleri arasında 1 ila 120 Hz arasında uyarlanabilir olan LTPO ekranı göreceğiz. Samsung üretimi bu ekran kavisli bir yapıda ve 2K çözünürlük seviyesinde olacak. 120 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğünde bir pilin yer alacağı telefonda 50 watt kablosuz hızlı şarj desteği kullanılacak. Dahası Xiaomi 12, 50 megapiksel çözünürlüğünde üç arka kamera ile geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu