Akıllı TelefonGenelHarmonyOSHuawei

Huawei Mate 40 Pro Turbo Şarj Özelliğine Kavuştu

Mate 50 ve P50 serisinin ardından bu defa Huawei Mate 40 Pro Turbo Şarj özelliğini desteklemeye başladı. Peki nedir turbo şarj özelliği…

Huawei, Çin’de HarmonyOS 3.0 sürümünü çalıştıran amiral gemisi telefonlarına Turbo şarj özelliğini sunmaya devam ediyor. Kısa süre önce Huawei Mate 50 ve P50 serisi için yayınlanan güncelleme şimdi Huawei Mate 40 serisi için dağıtımda. Mate 40 serisi için yayınlanan güncelleme 3.0.0.192 sürüm numarasını taşıyor ve 1.17GB büyüklüğünde. Güncelleme, seride yer alan tüm modelleri kapsasa da Turbo şarj özelliği sadece Huawei Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro RS ile uyumlu hale getiriliyor. Huawei Mate 40 serisi, Turbo şarj modu dışında, App Twin özelliği için bir dizi optimizasyon ve iyileştirme alıyor.

Huawei Mate 40 serisi küresel çapta EMUI 12 sürümünü çalıştırıyor. Dolayısıyla turbo şarj özelliğinin küresel çaptaki Mate 40 seri modellere ulaşıp ulaşmayacağı şu an için bilinmiyor.

Huawei Mate 40E Pro 5G

Huawei Mate 40 Pro Turbo Şarj Özelliği Nasıl Çalışıyor?

Turbo şarj özelliği Huawei telefonların şarj watt değerini artırmayacak. Bu değişiklik ancak donanımla gerçekleşebilir. Ancak ilk gelen bilgiler şarj hızında eskiye göre hafif bir iyileşme olduğu yönünde. Geçtiğimiz gün yayınlanan bir video turbo şarj özelliğinin nasıl çalıştığını ortaya koyuyor. Bunun için aşağıda yer alan videoya göz atmanız yeterli. Videoya göre kullanıcıların turbo şarj modunu aktif edebilmeleri için şarj işlemi başlar başlamaz ekranın ortasına dokunup basılı tutmaları yeterli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu