Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO F3 Parçalarına Ayrıldı! Yok Böyle Telefon

22 Mart’ta görücüye çıkan POCO F3 parçalarına ayrıldı. Telefonun içerisinde yer alan parçalar tam bir kalite abidesi olarak görülüyor.

Gün geçmiyor ki akıllı telefon pazarında bir yenilik daha karşımıza çıkmasın. Birbirinden kaliteli telefonlar hızla piyasadaki yerlerini almaya devam ederken gün geçtikçe rekabetin boyutu da artmaya devam ediyor. realme telefonlar şu sıralar adeta bir trend haline gelirken yepyeni POCO marka telefonlar da varlığını hissettirecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve teknoloji dünyasında yüksek ses getiren POCO F3 bugün parçalarına ayrıldı. En ufak parçasına kadar sökülen telefon modeli hem kaliteyi hem de sağlamlığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Aylar önce duyurulan ve 22 Mart’ta tanıtılacağı ifade edilen POCO F3 nihayet görücüye çıktı. Lansman da adeta ilgi odağı haline gelen telefon modeli 299 euro fiyat etiketi ile piyasadaki yerini aldı. Çin’de Redmi K40’ın yeniden markalanmış versiyonu olarak piyasaya sürülen telefon kullanıcılarına LiquidCool teknolojisini de beraberin de getiriyor. Özellikle titreşim motoru ile dikkatleri çeken telefon pek çok özelliği ile de rakiplerine adeta kafa tutuyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile parçalarını kullanıcılarına tanıtan model, hem kaliteyi hem de sağlamlığı bir kez daha bizlere gösteriyor.

POCO F3
POCO F3

POCO F3 Parçalarına Ayrıldı

Bünyesinde Snapdragon 870’e yer veren akıllı telefon üçlü kamera sistemi ile kullanıcılara etkileyici fotoğraflar ve videolar çekme fırsatı sunacak. USB-C şarj girişi ile güç depolayacak olan telefon, 4.520mAh kapasiteye sahip bir bataryaya ev sahipliği yapıyor. 6.67 inçlik devasa ekranı ile özellikle oyun oynayan kullanıcıları da tatmin edecek olan telefon çift sim kart desteğine de sahip. Yayınlanan parçalama videosun da cihazın en ufak parçasına kadar detaylar kullanıcıların gözleri önüne seriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu