Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 2 gece çekimlerinde de çok iddialı!

Reno serisi henüz birinci yılını doldurmadan devam modellerin tanıtım tarihi geldi. OPPO Reno 2 serisi, 28 Ağutos tarihinde Hindistan’da tanıtılacak. OPPO son dönemde tanıtım videolarıyla telefonları ilgi odağı yapmak istiyor. Oppo Reno serisi denince tabii ki gözler telefonun kamera yeteneklerinde oluyor.

OPPO geçtiğimiz gün yayınladığı bazı videolarda telefonun zoom ve Ultra Sabit Mod özelliklerine vurgu yaptı. Son tanıtım videosunda ultra karanlık mod ön plana çıkarılıyor .

OPPO’nun YouTube kanalından yayınlanan videoda Reno 2’nin Ultra Karanlık Modu çekim özelliğine sahip olacağını gösterdi. Gece çekim modu son dönemde kullanıcıların epey ilgi gösterdiği bir mod ve görünüşe bakılırsa OPPO dört arka kameralı telefonuyla bu tarafta yeni bir dönem başlatmak istiyor.

OPPO, Ultra Karanlık Modun tüm ayrıntılarını sunmuş değil, ancak şirket zayıf aydınlatma koşullarında bile Reno 2’nin mükemmel kalitede ve ayrıntılı fotoğraflar çekebileceğini ima ediyor.

İkinci nesil OPPO Reno serisi telefonda 48, 13 (telefoto), 8 (geniş açılı) ve 2 megapiksel (tek renkli) çözünürlükte dört arka kamera yer bulacak. OPPO, standart modelin yanında bir de Reno 20X Zoom modelini tanıtacak. Yakın zamanda ortaya çıkan bir gelişmede Reno 2Z ve Reno 2F’nin de yolda olduğu belirtildi.

Reno 2 ve Reno 20X Zoom modellerinde bir kez daha açılır ön kamera kullanılacak. Tasarım tarafında radikal bir değişimden söz etmesek de, donanım tarafında özellikle de kameraların bu kez çok daha iddialı olduklarını söyleyebiliriz.

OPPO Reno 2 Ultra karanlık modu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu